Din cuprinsul articolului
Virusul SARS-CoV-2, comparat cu o armă biologică. Victor Voicu, academician, spune că temutul virus are 95% din caracteristicile unei arme biologice.
”Această boală COVID-19, generată de SARS-CoV-2, o învățăm din mers, în timp real. De ce s-a ajuns aici? E greu de spus și nu e pozitiv pentru știința secolului. Putea să intuiască.” este de părere Victor Voicu. Academicianul afirmă că ”scârțâie analiza despre cum a fost generat SARS-CoV-2”.
”Conceptul e că a plecat de la pangolin, lilieci, etc, a existat o gazdă intermediară misterioasă, pe care, din păcate, nu o știm, și a ajuns la om. (…) Au început să fie mai ”blânzi” cu conceptul că e armă biologică. Dar nu trebuie să fie o armă biologică utilizată deliberat. Se comportă ca o armă biologică, evident” a punctat el, după ce, anterior, încă de la nivelul 2020, afirma că are 95% din caracteristicile unei arme biologice.
”Când lucrezi în astfel de laboratoare, regulile sunt drastice, draconice, din toate punctele de vedere. Intri în laborator și ieși. Păi dacă ieși cu virusul pe tine, contaminat, dai și altora și s-a terminat, adică ai declanșat epidemia. Deci scapă sau nu scapă din laborator. În domeniul armelor biologice, situația e cam scăpată de sub control, nu există o legislație internațională precisă ca-n celelalte domenii. Păi ce așteptați dragi contemporani, iubiți prieteni și politicieni? Nu credeți că plătim cam scump? Toți plătim! Chiar dacă unii se îmbogățesc, pentru că așa e în criză: unii sărăcesc, dau faliment sau mor, alții se îmbogățesc, dar asta-i viața!” a afirmat preşedintele Secţiei de Ştiinţe Medicale a Academiei Române, la DCNewsTV.
„Cea mai deranjată este această fatigabilitate, oboseală, percepție de oboseală, de astenie fizică, nu ești în stare de nimic. Și fizic, și intelectual.
Se zice că impactul primordial e la nivelul căilor respiratorii. Păi, lipsa mirosului și a gustului este semn de sistem nervos central.
E adevărat că poate lucra și în periferie, dar analizatorul, când te gândești la gustul unei mâncări de exemplu, e foarte complex, e o asociere de date și informații în creier.
Iată că e efect de sistem nervos central, cu care debutează. Debutează cu asta și rămâne luni întregi. Ei vorbesc de 4-6 luni, dar am văzut și cu un an. La unii, săracii, îi târâie și peste un an aceste sechele.
În datele prezentate de un autor pe care eu l-am citat și tradus, se vorbește de tulburări de cogniție, de înțelegere, de percepție, de memorie.
Toate acestea rămân și trenează în cadrul oboselii și ai și un fel de ceață pe creier (brain fog). Mai ai o serie de semne care s-au accentuat.
De exemplu anomaliile senzoriale sunt 22-30% în faza acută și ajung la 55% în post-COVID-19. Tahicardia și palpitațiile erau 10% și s-au făcut 41% în post-COVID-19.
Ceea ce înseamnă că leziunile alea devin sechele de lungă durată care se recuperează greu. Alte semne neurologice merg până la 24% în post-COVID-19.
Febra, de exemplu, e pe dos și dispare. Astenia crește, durerile toracice rămân și chiar cresc. Toate aceste lucruri evidențiază un fapt, că interacțiunea cu această enzimă afectează sistemul de control al corpului“, a precizat, la DC News, academicianul Victor Voicu.
Menținerea sănătății prin screening-uri medicale regulate este esențială pentru prevenirea și depistarea timpurie a bolilor.…
Există numeroase remedii eficiente pentru a ameliora simptomele răcelii și gripei. Aceste remedii pot ajuta…
Horoscop 22 noiembrie. Zi tensionată pentru Scorpioni și extrem de agitată pentru Berbeci. E momentul…
Testul ce-ți arată care e riscul de deces în următoarele luni. Ne este vorba de…
Michel de Nôtre-Dame, cunoscut sub numele de Nostradamus, și-a publicat lucrarea „Profețiile” în 1555, o…
Horoscop 22 noiembrie 2024. ZODIA care are parte de o schimbare. Gemeni: astăzi, s-ar putea…