Din cuprinsul articolului
Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu revin la TV. Vești excelente pentru fanii celor trei chefi care au revoluționat bucătăria și modul de a privi mâncarea.
Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea se întorc la televiziunea care i-a consacrat, în urmă cu mai bine de 10 ani.
Emisiunea MasterChef va reveni din nou la ProTV, iar Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu se pregătesc de reîntâlnirea cu fanii.
Producătorii emisiunii au anunțat că pregătirile au început și veștile pentru cei care vor să fie concurenți, dar și pentru fani, sunt imense.
„Au trecut 12 ani de când PRO TV a lansat show-ul MasterChef și a prezentat publicului român trei chefi tineri. Multe s-au întâmplat în tot acest timp – Sorin, Florin și Cătălin au devenit unele dintre cele mai îndrăgite și respectate personalități TV din România.
MasterChef a evoluat de-a lungul anilor, dar acum a sosit momentul ca cei trei chefi să se întoarcă în bucătăria unde totul a început.
Îi întâmpinăm, înapoi la PRO TV, cu mândrie și emoție pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu”, a spus Antonii Mangov, Director de Programe PRO TV.
Chiar weekendul acesta au loc preselecțiile pentru noul sezon de la MasterChef. Acestea au loc pe 18-19 mai, la Hotel Sheraton din Capitală, iar în weekendul 1-2 iunie, preselecțiile vor fi în Iași, la Hotel Unirea.
Așadar, asta înseamnă că după preselecții, filmările vor urma să înceapă, spre marea bucurie a fanilor.
Horoscop 22 noiembrie. Zi tensionată pentru Scorpioni și extrem de agitată pentru Berbeci. E momentul…
Testul ce-ți arată care e riscul de deces în următoarele luni. Ne este vorba de…
Michel de Nôtre-Dame, cunoscut sub numele de Nostradamus, și-a publicat lucrarea „Profețiile” în 1555, o…
Horoscop 22 noiembrie 2024. ZODIA care are parte de o schimbare. Gemeni: astăzi, s-ar putea…
Un obicei simplu îmbunătățește sănătatea cognitivă și întinerește creierul. Timpul ne ajunge din urmă pe…
Potrivit unui nou studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea Loughborough, publicat în revista Temperature,…