Din cuprinsul articolului
La fel ca usturoiul, ghimbirul prinde și el mucegaiuri atunci când este refrigerat. De fapt, conform expertului, mucegaiul verde (cel mai probabil o tulpină de penicillium) este cel care produce ochratoxina A – o micotoxină comună care contaminează alimentele.
Potrivit mai multor studii, aceste contaminări sunt legate de probleme renale și hepatice și afectează, de asemenea, imunitatea generală.
Păstrarea orezului în frigider a devenit o practică obișnuită în zilele noastre. Dar, spre surprinderea ta, acesta prinde mucegai cel mai repede. De asemenea, crește nivelul de amidon, afectându-ți nivelul colesterolului și al glicemiei.
Expertul recomandă ca cea mai bună practică este să nu depozitezi orezul în frigider mai mult de 24 de ore și să îl reîncălzești corespunzător înainte de a-l consuma.
Page: 1 2
Declinul cognitiv este un semn distinctiv al bolii Alzheimer, o afecțiune neurodegenerativă progresivă care afectează…
Există o legătură directă între hormoni și creșterea în greutate. Creșterea bruscă în greutate și…
Un medic specialist în îngrijiri paliative, care de ani de zile se ocupă de fenomenele…
Durerea sau alt disconfort în zona inghinală poate însemna cancer de prostată, o afecțiune care,…
Sunt ieftine, atractive, convenabile, iar oamenii le mănâncă în fiecare zi. Alimentele ultraprocesate sunt ușor…
Horoscopul runelor pentru săptămâna 18-24 noiembrie, interpretat de Mihai Voropchievici, anunță o perioadă cu emoții…