Sari la conținut

Vă întrebați care sunt factorii care duc la apariția cancerului? Dr. Cezar face dezvăluiri incredibile

Dr. Cezar
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Dr. Cezar, despre postul intermitent

Vă întrebați care sunt factorii care duc la apariția cancerului? Dr. Cezar face dezvăluiri incredibile: „În momentul în care suprasolicităm anumite celule, din punct de vedere energetic, aceste mitocondrii ale noastre încep să se deterioreze…”

Un medic român de seamă dezvăluie factorii care provoacă cancerul! Dr. Caesar susține că una dintre cauzele principale este un dezechilibru energetic la un anumit nivel celular într-un anumit organ. În special, emoțiile pe care le simți afectează direct celulele stomacului tău, făcându-le să înnebunească și să scape de sub control. Medicul a vorbit și despre modalități de a împiedica creșterea celulelor canceroase.

Celulele canceroase

Prezent în cadrul podcastului „Altceva”, Dr. Cezar a oferit o cu totul altă perspectivă asupra motivelor debutului bolii, și a prezentat o serie de posibile tratamente.

„Celule noastre trebuie să producă energie pentru activitățile lor, să producă proteine. Avem două mecanisme de producere a energiei: prin oxidare, prin mecanismul aerob, mai ales la nivelul mitocondriilor, care sunt niște centrale energetice eficiente, și prin mecanismul anaerob, prin fermentare, un mecanism primitiv, care folosește bacteriile – cum fermentează mustul în butoi -, dar e un mecanism cu un randament mai mic de producere a energiei.

Dr. Cezar: Fermentația are nevoie de multă glucoză

În momentul în care suprasolicităm anumite celule, din punct de vedere energetic, aceste mitocondrii ale noastre încep să se deterioreze, să se împuțineze, să fie distruse, capacitatea celulei de a produce energie, prin mecanismul aerob scade și atunci se mută mai mult către mecanismul anaerob, pe fermentație. Fermentația are nevoie de multă glucoză, în lipsa oxigenului, pentru a produce energie la randamentul mai mic, dar așa se descurcă o bună perioadă de timp”, a explicat invitatul lui Adrian Artene, citat de Gândul.

„Stomacul e cu digestia. Discutând cu persoane care au astfel de boli, (îmi spun – n.red.): «Nu digerăm o anumită situație», «Nu accept așa ceva, «Mie nu mi se poate întâmpla așa ceva», «Eu nu accept asta, eu sunt perfecționist». Când nu accepți o anumită situație, celule stomacului refuză digestia. Și atunci mănânci niște proteine, care nu mai sunt digerate bine, pentru că stomacul nu mai produce acid clorhidric. Acele proteine se deteriorează, apar inflamații, celule sunt hiper-utilizate, trebuie să muncească în plus, să se consume energie și la un moment dat nu mai fac față”, a continuat medicul.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel