Categories: Stil de viaţă

UTIL: Cum poți avea răcoare în mașină fără aer condiționat

UTIL: Cum poți avea răcoare în mașină fără aer condiționat. Iată cum poți menține o temperatură confortabilă în mașină fără a da drumul la aer condiționat.

Indiferent de motivele pentru care nu folosești aerul condiționat în mașină, fie din cauza consumului de carburant ori pentru că îți face răui, poți răcori interiorul autoturismului foarte simplu.

Ce trebuie să faci? Ei bine, în primul rând, parchează întotdeauna la umbră, sub un copac cu o coroană bogată, de exemplu. Știm că este complicat cun locurile de parcare, dar poți avea noroc.

Important este ca mașina să nu stea la soare!

Sistem de ventilație natural

Cât este parcată, la umbră, ar fi bine să lași geamurile foarte puțin coborâte – cât să circule aerul, dar nu suficient de mult cât să te trezești cu surprize… din partea hoților.

Aplică folii fumurii pe geamurile din spate, este o investiție care merită pentru că se reduce semnificativ căldura din autoturism, notează ego.ro.

De asemenea, folosește un parasolar. Acoperă mereu cu parasolarul când pleci din mașină, fie că lași mașina la umbră sau nu. Când te vei urca iar la volan, aerul va fi respirabil și bordul mașinii nu va frige.

Hidratează-te

Atunci când pleci la drum, ia-ți câteva sticle de apă ținute la congelator peste noapte. Nu doar că vei avea mereu apă rece la dispoziție, dar te va ajuta să menții și răcoare în mașină.

De altfel, este bine să te hidratezi continuu deoarece vara eliminăm multă apă prin transirație și este bine să o înlocuim mereu. Așadar, vea cât mai multă apă.

Ai grijă unde ții sticla de apă! Evită să o ții în soare, încearcă să o pui sub scaun sau măcar sub poșetă, pe scaunul din dreapta. Nu este recomandat să ții ambalajul de plastic în soare și apoi să bei din el.

 

 

Recent Posts

Screening gratuit pentru displazia de șold la bebeluși la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală

Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu” din București va efectua gratuit pe data…

10 minute ago

Horoscop 4-11 noiembrie 2024, cu Cristina Demetrescu: zodia care va reuși să mute munții din loc! Succes pe toate planurile

În săptămâna 4-11 noiembrie 2024, Cristina Demetrescu a explicat că intrarea lui Marte în zodia…

30 de minute ago

Arges: O pacientă de 69 de ani a primit o nouă șansă la viață, după ce a suferit o intervenție chirurgicală, în premieră

La Spitalul Orășenesc Mioveni din județul Argeș a fost realizată o intervenție chirurgicală remarcabilă în…

49 de minute ago

Anunț oficial, extrem de important, de la Ministrul Muncii: cu cât cresc pensiile de la 1 ianuarie 2025

Începând cu 1 ianuarie 2025, unii pensionari din România vor beneficia de o majorare a…

o oră ago

Cum va fi IARNA 2024-2025 în Europa? Prognoza METEO – impactul fenomenului La Niña

Meteorologii au emis noi prognoze pentru iarna 2024-2025, care va aduce surprize. Deși vom avea…

o oră ago

România are nevoie de un program național de dezvoltare a industriei farmaceutice

Investiția în cercetare-dezvoltare la nivelul industriei farmaceutice inovatoare reprezintă unul dintre factorii majori care contribuie…

2 ore ago

Citeste si: