Din cuprinsul articolului
Consultații cardiologice gratuite și investigații la un spital privat din București. Spitalul Privat de Boli Cardiovasculare Angiomedica – centrul de excelență medicală dedicat pacienților cu afecțiuni cardiovasculare și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 2 au demarat un proiect de prevenție și educație pentru sănătatea inimii, prin care și-au propus să vină în sprijinul beneficiarilor vârstnici aflați în evidența D.G.A.S.P.C.
Prin acest proiect, la un interval de două săptămâni, medici cardiologi și chirurgi varsculari și cardiovasculari de la Spitalul de Boli Cardiovasculare Angiomedica se deplasează pe toata perioada campaniei la două centre de zi de pe raza sectorului 2, pentru a evalua starea de sănătate a vârstnicilor și pentru a le vorbi acestora despre prevenție.
În cadrul centrelor, medicul cardiolog le oferă beneficiarilor informații medicale legate de prevenție, menite să le îmbunătățească calitatea vieții, le verifică tensiunea și le face recomandări după caz. Pentru investigații medicale mai complexe, vârstnicii sunt așteptați cu un bilet de trimitere, pe bază de programare, în cadrul Spitalului de Boli Cardiovasculare Angiomedica.
“După vârsta de 60 de ani este deosebit de important controlul medical periodic, în special controlul cardiovascular, pentru a trata și a preveni complicațiile. De aceea, ne-am gândit să venim în sprijinul vârstnicilor aflați în evidența D.G.A.S.P.C sector 2 și în categoria de risc”, a declarat d.na Cecilia Covrig, Președintele Consiliului de Administrație al Spitalului Angiomedica.
Cele mai solicitate servicii medicale de la Spitalul Privat de Boli Cardiovasculare Angiomedica sunt intervențiile minim-invazive precum: coronarografia, arteriografia, angioplastia, ablația, electrofiziologia și chirurgia vasculară.
“Sprijinim acest demers inițiat de Spitalul de Boli Cardiovasculare Angiomedica, tocmai pentru că vârstnicii noștri au nevoie de mai multă atenție, iar vizita unui medic cardiolog este bine-venită în centrele noastre. sănătatea este foarte importantă pentru fiecare dintre noi, de aceea am salutat acest parteneriat”, a declarat domnul Director Sebastian Stan, Direcția Strategii, Programe și Managementul Calității.
Proiectul educațional se va desfășura până la finalul anului 2022, iar în funcție de solicitările pacienților se va putea prelungi.
În 1995, când Microsoft era încă o companie emergentă, co-fondatorul acesteia, Bill Gates, a participat…
Când a fost diagnosticat, Joshua Sanchez suferea de cancer intestinal în stadiul patru. "La început,…
Ajunsă la cea de-a doua ediție, Gala Capital Performers în Sănătate reprezintă un eveniment la…
Pluto a intrat în Capricorn pe 1 septembrie și va rămâne acolo până pe 19…
Cancerele denumite în mod colectiv cancere ale capului și gâtului se dezvoltă de regulă în…
În conformitate cu US National Library of Medicine, Medline Plus, demența este o afecțiune care…