Din cuprinsul articolului
Un medic nutriționist a ținut regim 18 ani. Care este rezultatul și ce concluzie a tras: „Scăderea durabilă în greutate se obține atunci când creați obiceiuri alimentare sănătoase pe care le puteți menține și pune pe pilot automat pentru un succes permanent”.
Formula magică pentru scăderea în greutate a fost descoperită după 18 ani. Efecutl „yo-yo” se produce când faci aceste opt greșeli. Potrivit acesteria, cântarul nu se mișcă dacă nu ți cont de aceste sfaturi. Uite ce poți schimba în rutina zilnică pentru rezultate optime.
Nutriționista Angela Borge a ținut regim 18 ani. Ea spune că problemele cu greutatea au început să crească în greutate în anii adolescenței, iar apoi a petrecut ani de zile urmând sfaturile unor nutriționiști care i-au spus „să taie carbohidrații, să mănânce în principal salate și să facă detoxifieri de câteva zile”.
Ea avea rezultate, dar sfârșea prin a mânca din nou. De atunci, Angela a spus că scăderea durabilă în greutate se obține atunci când creați obiceiuri alimentare sănătoase pe care le puteți menține și pune pe pilot automat pentru un succes permanent.
Nutriționista dezvăluie formula ei pentru a scădea permanent în greutate: „Poți să urmezi o dietă sănătoasă, să gătești totul de la zero și să ai cele mai sănătoase gustări, dar totuși trebuie să creezi un deficit de calorii pentru a pierde grăsimea corporală, indiferent dacă dieta ta este sănătoasă sau nu”, a spus nutriționista. În mod ideal, calculează rata metabolică bazală a corpului folosind un calculator online pentru a afla exact cât ar trebui să mănânci.
Al doilea motiv pentru care s-ar putea să nu slăbești este că mănânci prea puțin, nu dormi suficient, mănânci ca un influencer, ești prea stresat.
„Nu mănânci suficient pentru a-ți alimenta corpul în mod corespunzător poate duce la încetinirea (adaptarea) metabolismului și vei înceta să pierzi în greutate”, a spus Angela. A mânca suficient te poate determina să mănânci în exces și, în cele din urmă, să te îngrași”.
„Somnul insuficient poate avea un impact uriaș asupra a doi hormoni importanți ai foamei”, a spus nutriționista, și a explicat că grelina (hormonul foamei) crește și leptina (hormonul nostru de sațietate) scade atunci când suntem obosiți, și dormim insuficient.
Când ești obosit, nutriționistul a spus că este mai probabil să simți foame și să mânânci în exces. Pe de altă parte, atunci când ești odihnit, vei face alegeri alimentare mai bune.
„Pot cu ușurință să depășească 600 de calorii și asta înainte de a adăuga orice topping”, a spus ea.În schimb, este mult mai bine să îți menții consumul de zahăr scăzut – și să ții la o dietă mai de bază.
„Stresul poate genera, de asemenea, pofta de mâncare, motiv pentru care gestionarea stresului joacă un rol esențial în orice plan de menținere a greutății”, a precizat nurtrriționista.
Ce nu ar face niciodată medicul pentru a slăbi:
Testul ce-ți arată care e riscul de deces în următoarele luni. Ne este vorba de…
Michel de Nôtre-Dame, cunoscut sub numele de Nostradamus, și-a publicat lucrarea „Profețiile” în 1555, o…
Horoscop 22 noiembrie 2024. ZODIA care are parte de o schimbare. Gemeni: astăzi, s-ar putea…
Un obicei simplu îmbunătățește sănătatea cognitivă și întinerește creierul. Timpul ne ajunge din urmă pe…
Potrivit unui nou studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea Loughborough, publicat în revista Temperature,…
Astrologii prezic un sfârșit de an încărcat de oportunități pentru un număr restrâns de privilegiați.…