Din cuprinsul articolului
O masă de la McDonald’s nu este completă fără o băutură rece.
Cu toate acestea, există o băutură în meniu de la care un fost angajat le-a recomandat clienților să stea departe – odată ce a aflat cum se face, nu a mai consumat-o niciodată.
Fosta angajată a McDonald’s, Nicole Weiser, și-a împărtășit cunoștințele din interior într-un videoclip TikTok care a devenit viral pe YouTube, parte dintr-o compilație de secrete ale angajaților.
”Am fost manager la McDonald’s. Am lucrat acolo timp de trei ani”, spune femeia, potrivit New York Post.
În timpul mandatului ei, în restaurant se aflau două bidoane a câte 15 l de ceai. Un bidon roșu pentru ceaiul dulce și un bidon verde pentru ceaiul neîndulcit.
Până când Weiser a aflat cum se preparau băuturile, se răsfăța ocazional cu o ceașcă de ceai dulce, dar asta s-a schimbat după perioada petrecută în lanțul de restaurante.
„Pentru fiecare bidon roșu de 15 litri se folosea o pungă plină de zahăr”, a dezvăluit Weiser. „Aproape 500 de grame de zahăr la 3 litri și jumătate de ceai.”
„Am încetat să beau ceai după ce mi-am dat seama de asta”, a adăugat ea. „Este aiurea.”
The Sun a contactat McDonald’s și a solicitat mai multe informații nutriționale și despre ingredientele din meniu.
În secțiunea de comentarii, internauții și-au exprimat un amestec de groază față de conținutul de zahăr din băutură și indiferență față de încărcătura calorică și nutrițională.
”A ști că ceva este cu adevărat dulce este diferit față de a ști exact cât zahăr este în el”, a scris un internaut.
„Abia dacă beau apă minerală acum, când îmi pot imagina cele NOUĂ lingurițe de zahăr dintr-o Cola.”
„Am lucrat acolo când eram adolescent și când am fost învățat cum să fac ceaiul dulce, am înghițit în sec”, a adăugat un fost angajat.
„Rezumați-vă la apă, indiferent de locul în care vă aflați”, a sfătuit un alt utilizator.
Unii oameni au fost neîncrezători și au sperat că Weiser nu-și dăduse seama cât de mult zahăr era în băutură.
„Nu putea să guste cât de dulce era înainte de a învăța rețeta?” a întrebat un critic.
„Asta ne place de fapt. Este cu adevărat un ceai DULCE”, a scris un utilizator care a crescut în Sudul Americi (acolo unde rețeta de ceai este o tradiție). „Ceaiul este precum cel pe care îl făcea bunica mea pentru cina de duminică.”
„La fel de dulce cum îl face orice bucătărie din sud”, a fost de acord un altul.
Un alt internaut a făcut o recomandare pentru iubitorii de ceai care sunt dispuși să facă compromisuri.
„Dacă nu vă place, amestecați jumătate de ceai dulce/jumătate neîndulcit”, a sugerat acesta.
În Germania mai rău ca la noi, ce mâncare primesc bolnavii? Mâncarea oferită bolnavilor în…
Invitată recent la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată la Kanal D, Oana…
Vești bune pentru unii pensionari. Un proiect de lege care are în prim plan veniturile…
Semnificația ultimei cifre din CNP. Numerologul Mihai Voropchievici a arătat, la Antena 3, ce dezvăluie…
Venele varicoase sunt adesea una dintre cele mai frecvente afecțiuni la femei, mai mult decât…
Nu este vorba de stres: semnificația spirituală a căderii părului. Calviția și căderea părului sunt…