Un studiu recent realizat la Universitatea Tor Vergata din Roma a scos la iveală că prin consumarea ciocolatei care conține 70% cacao, în doar o săptămână sănătatea cardiovasculară este îmbunătățită semnificativ, iar grăsimea abdominală este redusă.
Studiul a implicat femei cu vârste între 20 și 40 de ani care au mâncat câte 100 de grame de ciocolată cu 70% cacao, pe zi. Toate participantele aveau o greutate normală, însă aveau un procent mare de grăsime corporală.
În urma studiilor, sănătatea cardiovasculară a prticipantelor s-a îmbunătățit, colesterolul rău a scăzut, iar grăsimea abdominală a fost vizibil redusă.
Experții avertizează că este foarte importantă calitatea ciocolatei pe care o alegeți. Ingredientul activ este cacaoa, de aceea ciocolata trebuie să conțină cel puțin 70% și de preferat cacao organică.
De data aceasta, meteorologii ANM au avut dreptate și, efectiv, de miercuri seara condițiile meteorologice…
Astrologii nu au vești bune pentru noi, cel puțin în ceea ce privește următoarele zece…
Este perfect normal ca mirosul vaginal să se schimbe în timpul ovulației. Multe femei observă…
Pensionarii din România care beneficiază de un sprijin financiar substanțial, ce constă într-o indemnizație suplimentară…
Anxietatea a devenit o experiență comună pentru mulți dintre noi. Zilnic, ne confruntăm cu factori…
Riscurile anesteziei epidurale. Anestezia epidurală este o metodă comună de ameliorare a durerii în timpul…