Ți-e poftă de ceva dulce? Poți încerca această rețetă de tort raw sănătos și delicios.
Ingrediente:
Introducem în robotul de bucătărie migdalele, curmalele, cacaoa și siropul de agave. Procesăm bine, adăugăm și laptele de migdale. Când suntem mulțumiți de cremozitate (trebuie să fie ca o smântână groasă), turnăm jumătate din compoziție într-o formă rotundă cu fund detașabil , adăugăm vișinele și cealaltă jumătate de cremă. Introducem tortul în congelator să se întărească.
Între timp facem glazura mixând în blender bananele, 3 linguri de cacao, 2 de sirop de agave și una de ulei de cocos. Introducem glazura în frigider. Uleiul de cocos se va întări și îi va da o consistență minuntată de șarlotă. Înainte de servire scoatem tortul din formă, întindem glazura, presărăm fulgi de migdale și decorăm cu vișine. Tortul se păstrează în congelator și se scoate afară cu 30 de minute înainte de servire.
Sursa: http://madeline.ro
Beneficiile postului. Postul, o practică veche și profund spirituală, a fost redescoperit recent de știință…
Menținerea sănătății prin screening-uri medicale regulate este esențială pentru prevenirea și depistarea timpurie a bolilor.…
Există numeroase remedii eficiente pentru a ameliora simptomele răcelii și gripei. Aceste remedii pot ajuta…
Horoscop 22 noiembrie. Zi tensionată pentru Scorpioni și extrem de agitată pentru Berbeci. E momentul…
Testul ce-ți arată care e riscul de deces în următoarele luni. Ne este vorba de…
Michel de Nôtre-Dame, cunoscut sub numele de Nostradamus, și-a publicat lucrarea „Profețiile” în 1555, o…