Carnea este un preparat relativ ușor de realizat, însă textura sa o poate transforma într-un aliment tare și greu de mestecat, după gătire.
Și cum toți își doresc friptura fragedă, iată ce truc am aflat de la cei mai mari bucătari.
Pentru o friptură perfectă, specialiștii recomandă înainte de prepare, cu vreo două ore un baiț. Se pare că cel mai bun ar fi acela de lapte. Efectiv se ține carnea în lapte, înainte de preparare. Baițul mai poate fi realizat și din ulei amestecat cu condimente și muștar.
Când gătiți carnea, să vă asigurați că nu este foarte groasă, se poate bătea ușor înainte cu ciocanul de șnițele pentru a se frăgezi și încă un secret foarte important: nu pune sare pe carne decât după ce preparatul este gata. Sarea întărește carnea, spun marii bucătari.
Pensionarii din România care beneficiază de un sprijin financiar substanțial, ce constă într-o indemnizație suplimentară…
Anxietatea a devenit o experiență comună pentru mulți dintre noi. Zilnic, ne confruntăm cu factori…
Riscurile anesteziei epidurale. Anestezia epidurală este o metodă comună de ameliorare a durerii în timpul…
Zodiile care termină anul în forță. Pe măsură ce anul 2024 se apropie de final,…
În lumea noastră, există oameni care par să sfideze limitele umane, demonstrând abilități și proprietăți…
Beneficiile postului. Postul, o practică veche și profund spirituală, a fost redescoperit recent de știință…