Din cuprinsul articolului
Potrivit Agerpres, medicamentul, folosit inițial pentru Ebola, se pare că nu funcționează în tratamentul pentru Covid-19. S-a descoperit că acesta nu scade mortalitatea, nu ameliorează cele mai grave simptome și nu reduce nevoia de ventilație a pacienților. Din acest motiv, Organizația Mondială a Sănătății nu încurajează continuarea utilizării acestui antiviral de cadrele medicale.
Experții care au efectuat studiul nu indică faptul că Remdesivirul ar fi lipsit e orice beneficiu, însă costurile sunt prea mari pentru o rată atât de mică de ameliorare. De asemenea, acesta poate avea posibile efecte negative asupra sănătății pacienților cărora li se administrează acest medicament.
Cu toate acestea, se va efectua un studiu mai aprofundat pe această temă. Experții își doresc să analizeze cu exactitate efectele Remdesivirului pe diferite categorii de bolnavi, indicând probe evidente care să le susțină decizia. De asemenea, se va face un studiu care să explice posibilele efecte negative asupra sănătății.
Ca alternativă de tratament, Organizația Mondială de Sănătate recomandă tratamentul cu Dexametanoză. Acest medicament accesibil la nivel internațional se pare că are rezultate foarte bune. Pacienții internați, care prezentau simptome severe de Covid-19, au avut o recuperare mai ușoară și starea de sănătate li s-a ameliorat considerabil. Până la acest moment, tratamentul cu Dexametanoză este cel mai bun.
Horoscopul zilei de marţi, 5 noiembrie 2024, anunţă momente dificile pentru unii nativi ai zodiacului.…
Folosiți o sticlă de apă? Dacă da, câte bacterii se ascund în ea? S-ar putea…
Senatul României a aprobat un proiect de lege inițiat de Guvern care prevede reglementarea unor…
Acest ceai, preparat din fructele bogate în vitamine și minerale ale cătinei, este recomandat în…
Autorităţile medicale sunt în alertă, după ce în Italia s-a înregistrat primul caz de gripă…
Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu” din București va efectua gratuit pe data…