Dacă vrei un desert delicios și sănătos, poți prepara ușor un tort raw vegan care nu necesită coacere și nu conține zahăr.
O porție conține: 401 calorii, Grăsimi: 30.1g, Carbohidrati: 33.3g, Fibre: 4,4 g, Proteine: 6,4 g, Colesterol: 0 mg, 39 mg de sodiu, 429 mg potasiu, vitamina C: 14%, calciu: 6%, fier: 16% .
Ingrediente:
1 cană migdale măcinate
1/2 ceașcă curmale, fără sâmburi
1/4 ceașcă pudră de cacao
1 lingură de ulei de nucă de cocos
Umplutură – bază de vanilie
1 1/2 căni (240g) caju crud, înmuiat în apă timp 4-6 ore, apoi scurs
1/2 ceașcă îndulcitor lichid la alegere (sirop de arțar, nectar de agave, miere de albine)
5 linguri suc de lămaie
1/2 ceașcă, ulei de cocos topit
1 lingură extract de vanilie pură
1 vârf de cuțit de sare
Ingrediente suplimentare pentru stratul de ciocolată
1/4 ceașcă pudra de cacao
1 lingura îndulcitor lichid la alegere
1 lingură ulei de nucă de cocos, topit
Ingrediente suplimentare pentru stratul de căpșuni
1 cană căpșuni
Topping de ciocolată (opțional)
1 lingura ulei de nucă de cocos
2 linguri de pudră de cacao
1 lingură îndulcitor lichid la alegere
1/2 linguriță extract de vanilie
1 vârf de cuțit de sare
Mod de preparare
1. Pregătiți crusta: Puneți curmalele, migdale măcinate, pudra de cacao în blender și se amestecați bine. Adăugați uleiul de nucă de cocos și amestecați.
7. După ce au trecut 15 minute luați de la frigider amestecul și adaăugați al treilea strat din baza de vanilie rămasă. Întide-o bine cu ajutorul unei spatule.
Regula de aur a dietelor de slăbit. Un medic endocrinolog ne spune cât de mult…
Horoscopul zilei de marţi, 5 noiembrie 2024, anunţă momente dificile pentru unii nativi ai zodiacului.…
Folosiți o sticlă de apă? Dacă da, câte bacterii se ascund în ea? S-ar putea…
Senatul României a aprobat un proiect de lege inițiat de Guvern care prevede reglementarea unor…
Acest ceai, preparat din fructele bogate în vitamine și minerale ale cătinei, este recomandat în…
Autorităţile medicale sunt în alertă, după ce în Italia s-a înregistrat primul caz de gripă…