Sari la conținut

Top 3 sucuri naturale care ţin la distanţă bolile de inimă, afecţiunile rinichilor şi cancerul

Folosirea sucurilor pentru purificarea, regenerarea şi vindecarea organismului este recomandată din două motive întemeiate: pe de o parte, pentru că partea esenţială se află în seva lor care se obţine sub formă de suc, iar pe de altă parte, pentru că sucul de legume crude este asimilat în organism în aproximativ 10-15 minute şi este folosit aproape în întregime pentru hrănirea şi regenerarea ţesuturilor, cu un efort minim al aparatului digestiv.

Sucul de castraveţi dizolvă pietrele la rinichi
Răcoritor, sucul de castraveţi este un bun diuretic şi dă rezultate în bolile de rinichi, cum este litiaza renală.
Preparare şi utilizare: Amestecaţi 200 ml de suc de castraveţi cu 200 ml de suc de morcovi şi de ridiche neagră, plus putţnă miere. La fel de bun este amestecul de suc de castraveţi, morcovi şi de sfeclă roşie.

Sucul de ceapă combate ateroscleroza
Una dintre cele mai răspândite afecţiuni, ateroscleroza, manifestată prin îngroşarea pereţilor arterelor, poate fi combătută cu ajutorul sucului de ceapă.
Preparare şi utilizare: în sucul obţinut dintr-un kilogram de ceapă roşie adăugaţi 300 de grame de miere. Ţineţi sucul la frigider şi luaţi din el 50 ml pe zi, timp de trei-patru luni.

Sucul de sfecla ţine cancerul la distanţă
În cartea sa despre tratarea cancerului cu ajutorul sucurilor de legume, vândută în peste un milion de exemplare la nivel mondial, Breuss recomandă o combinaţie de sucuri (sfeclă roşie – 100 ml, ţelină – 50 ml şi morcovi – 300 ml), care se obţine uşor cu ajutorul unui storcător electric. În opinia terapeutului, sucul de sfeclă este cel mai important deoarece blochează dezvoltarea tumorilor.

Datorită vitaminelor, fibrelor insolubile, flavonoidelor, dar şi efectelor antioxdinate, sfecla roşie poate fi folosită cu succes în prevenirea şi combaterea leucemiei, cancerului colo-rectal, cancerului pulmonar şi a celui gastric. În cazul leucemiilor se recomandă consumul a 450 ml din sucul Breuss, zilnic, timp de două luni. După 15 zile de pauză, cura poate fi reluată. Conform specialiştilor, aceasta terapie nu intră în opoziţie cu niciun altfel de tratament, fie el alopat sau naturist.

 

Elena Oceanu

Elena Oceanu este absolventa a sectiei ”Jurnalism și Științele Comunicării” la ”Universitatea din București”. Și-a început activitatea de jurnalist la ”Evenimentul Zilei”,în 2012, în prezent fiind editor la publicația ”Doctorul Zilei”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel