Din cuprinsul articolului
Ți-a rămas cozonac de la Paște? Nu îl arunca! Probabil nu te-ai gândit, dar poți prepara o prăjitură delicioasă cu doar câteva ingrediente în plus.
După sărbători, multă mâncare rămasă este aruncată. Pentru a salva din pagube, mai mulți specialiști în arta culinară au oferit sfaturi de-a lungul timpului. Iată ce poți face cu cozonacul uscat.
„Din cozonac poți să prepari, dacă s-a uscat, o prăjitură. La 100 ml lapte un ou, poți să pui și smântână, vanilie, zahăr și pui ceva fructe peste cozonac, torni compoziția, dacă mai pui și ceva scorțișoară iese o prăjitură excepțională”, a spus chef Petrișor Tănase, conform Digi 24.
Și Antonio Passarelli a prezentat această rețetă inedită într-o emisiune de la Paprika TV. Dacă încercați „o să vă lingeți pe degete!”, spunea italianul.
Ingrediente
Preparare
Bonus: și cu ouăle de la masa de Paște poți prepara o salată inedită, așa că e cazul să te gândești mai bine dacă voiai să le arunci.
Ingrediente
Ți-au rămas ouă de la masa de Paște? NU le arunca. Se curata ouale si se toaca cubulete.. Intr-un bol mare, se combina cu maioneza si mustar. Cat despre cantitatile de maioneza si mustar, acestea pot varia in functie de gustul tau. Se adauga condimentele si se amesteca bine. Adauga si ceapa tocata marunt, acopera si baga la frigider pana la servire. Astfel, aromele se vor combina si reteta va iesi delicioasa, potrivit DcNews.
Beneficiile postului. Postul, o practică veche și profund spirituală, a fost redescoperit recent de știință…
Menținerea sănătății prin screening-uri medicale regulate este esențială pentru prevenirea și depistarea timpurie a bolilor.…
Există numeroase remedii eficiente pentru a ameliora simptomele răcelii și gripei. Aceste remedii pot ajuta…
Horoscop 22 noiembrie. Zi tensionată pentru Scorpioni și extrem de agitată pentru Berbeci. E momentul…
Testul ce-ți arată care e riscul de deces în următoarele luni. Ne este vorba de…
Michel de Nôtre-Dame, cunoscut sub numele de Nostradamus, și-a publicat lucrarea „Profețiile” în 1555, o…