Din cuprinsul articolului
Atrage cu ajutorul tehnicii Feng Shui prosperitate și bunăstare în casa ta. Această tehnică, veche de mii de ani, provine din China și își propune să găsească echilibrul energiei vitale a fiecărei persoane datorită distribuției și orientării spațiilor în care se desfășoară activitățile de zi cu zi, precum este casa.
Feng Shui este un vechi sistem chinez de echilibrare a mediului nostru fizic pentru a promova armonia și un sentiment de bunăstare și flux. De fapt, chiar numele său, care înseamnă „vânt și apă”, semnifică cele două elemente ale fluxului.
Feng shui va ajuta sa profitati la maxim de spatiul dvs. de locuit, armonizand fluxul de energie – imparte lumea in cinci elemente:
Lemn: creativitate si crestere
Foc: conducere si indrazneala
Pamant: rezistenta si stabilitate
Metal: focalizare si ordine
Apa: emotie si inspiratie
Dormitorul este una dintre cele mai importante camere din casa noastră, căreia trebuie să îi acordăm o atenție sporită atunci când o amenajăm, întrucât ne poate afecta serios energia.
Asigurati-va ca patul dvs. este in pozitia de comanda. Aceasta inseamna ca, in pat, stati cu fata spre usa, nu in linie directa cu usa.
Camera de zi este un spatiu in care locuitorii caminului se pot aduna cu prietenii si familia. De obicei este un spatiu mai social. In mod ideal, doriti sa il mentineti deschis si primitor.
Conform traditiei chineze, plantele reprezinta cresterea, prosperitatea si norocul. Cautati sa cresteti o afacere sau aveti un examen? Incercati o mica planta de bambus pe birou (sau orice planta sau floare cu energie indreptata in sus) pentru un impuls in directia corecta.
Daca doriti in mod special sa atrageti o bogatie mai mare, exista mai multe articole pe care le puteti pune in casa:
Cancerul de sân afectează una din opt femei și, deși decesele au scăzut datorită unui…
Capital Top 100 Performeri din Sănătate. Psihologul Sînziana Burcea, despre metoda MIFNE: Este o noutate…
Ar fi frumos dacă viața ar curge mereu ca laptele și mierea, dar din păcate…
La cea de-a doua ediție, gala Capital Performers în Sănătate a acordat aseară un premiu…
Deși pierderea memoriei reprezintă deseori un prim semn al maladiei, demența se mai poate manifesta…
În 1995, când Microsoft era încă o companie emergentă, co-fondatorul acesteia, Bill Gates, a participat…