Categories: Stil de viaţă

Supa japoneză, nelipsită de pe mesele asiaticilor. Distruge CANCERUL și combate o mulțime de boli grave, este un adevărat ELIXIR

Potrivit unui studiu realizat de catre Institutul National de cercetare a Cancerului din SUA, dar si unor cercetari realizate la Spitalul Universitar de Copii din Heidelberg, Germania – genisteina, un derivat continut in plante pe baza de izoflavonoizi are abilitatea de a distruge celulele canceroase atacandu-le mecanismul lor de hranire si reproducere, ceea ce inseamna ca, dupa un timp, acestea vor fi anihilate. Soia organica fermentata distruge celulele canceroase.

Dr. Mercola amintește cum consumul celor mai multe dintre produsele de soia a fost legat de cancerul la san si de afectarea negativa a creierului cu o singura exceptie: soia organica fermentata. „Poate ca ati auzit de durata mare de viata a japonezilor si a faptului ca rata de imbolnavire cu cancer este mai mica decat in randul americanilor iar acest lucru se datoreaza consumului de soia – insa ei consuma soia fermentata”, a subliniat Mercola.

Beneficiile consumului de supa Miso:

  • actioneaza asemenea unui antioxidant puternic, protejand celulele de atacul radicalilor liberi din radiatii si poluanti chimici;
  • impiedica cresterea nivelului de estrogen in organism;
  • poate reduce simptomele asociate cu menopauza si ajuta la prevenirea pierderii calitatii osoase;
  • inhiba aparitia trombozei si previne atacul cerebral, atacul cardiac si arteroscleroza;
  • datorita proprietatilor antiinflamatorii pe care le are poate ajuta la tratarea artritelor si a bolilor reumatice.

Ingredientele supei Miso (foloseste doar produse organice)

  • 3 linguri de pasta miso;
  • ½ ghimbir proaspat;
  • ½ ceasca de ceapa verde maruntita;
  • un catel de usturoi curatat si zdrobit;
  • o lingura de ulei de cocos.

Cum sa prepari supa Miso

Pune uleiul de cocos intr-o oala si pune-o pe foc mediu.

Adauga usturoiul si ceapa si lasa-le sa se rumeneasca timp de cinci minute (amesteca adesea).

Adauga patru cesti de apa si ghimbirul si asteapta sa dea in clocot.

Adauga pasta miso si amesteca pana se dizolva.

Puteți adăuga la această bază dovlecel, paste de orez, ciuperci, alge, ardei iute și fructe de mare. Gustul va fi spectaculos, iar beneficiile pentru sănătate enorme!

Recent Posts

Screening gratuit pentru displazia de șold la bebeluși la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală

Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu” din București va efectua gratuit pe data…

3 minute ago

Horoscop 4-11 noiembrie 2024, cu Cristina Demetrescu: zodia care va reuși să mute munții din loc! Succes pe toate planurile

În săptămâna 4-11 noiembrie 2024, Cristina Demetrescu a explicat că intrarea lui Marte în zodia…

22 de minute ago

Arges: O pacientă de 69 de ani a primit o nouă șansă la viață, după ce a suferit o intervenție chirurgicală, în premieră

La Spitalul Orășenesc Mioveni din județul Argeș a fost realizată o intervenție chirurgicală remarcabilă în…

42 de minute ago

Anunț oficial, extrem de important, de la Ministrul Muncii: cu cât cresc pensiile de la 1 ianuarie 2025

Începând cu 1 ianuarie 2025, unii pensionari din România vor beneficia de o majorare a…

o oră ago

Cum va fi IARNA 2024-2025 în Europa? Prognoza METEO – impactul fenomenului La Niña

Meteorologii au emis noi prognoze pentru iarna 2024-2025, care va aduce surprize. Deși vom avea…

o oră ago

România are nevoie de un program național de dezvoltare a industriei farmaceutice

Investiția în cercetare-dezvoltare la nivelul industriei farmaceutice inovatoare reprezintă unul dintre factorii majori care contribuie…

2 ore ago

Citeste si: