Din cuprinsul articolului
Supa cremă de toamnă după care au înnebunit gospodinele. Nu există ciorbă de toamnă mai delicioasă și sănătoasă decât aceasta! Vezi ce ingrediente trebuie să folosești și care este modul de preparare.
Beneficii dovleac
Dovleacul este o sursă excelentă de vitamine, minerale și fibre, oferind numeroase beneficii pentru sănătatea noastră. Printre vitaminele pe care le conține se numără vitamina A, vitamina C și vitamina E. Vitamina A este esențială pentru sănătatea ochilor, având un rol important în menținerea vederii sănătoase.
Supă de toamnă minunat de delicioasă
Este timpul să împărtășim cu voi această rețetă pentru o supă de toamnă minunat de delicioasă de care vă veți îndrăgosti literalmente. Se dovedește incomparabil de parfumată. Supa va da o stare de sațietate pentru o lungă perioadă de timp, te vei putea menține într-o formă bună.
Cum se prepară delicioasa supă de toamnă?
Iată ingredientele de care aveți nevoie pentru a o prepara:
- 400 g dovleac
- 200 g de ciuperci
- un morcov
- 2 cepe
- 1 frunză de dafin
- 250 ml smântână lichidă
- nucşoară, usturoi
- piper negru
- sare
Mod de preparare:
Începeți cu dovleacul. Curata-l si taie-l in cuburi de mărime medie. Se pune la fiert în 600 ml apa. Adăugați condimentele din lista de produse.
Pune untul într-o tigaie. Se lasă să se încingă și se calesc ciupercile, ceapa si morcovul. Jumătate din acest amestec se toarnă peste dovleacul deja înmuiat. Adaugam usturoiul si branza topita tocata. Se lasa sa fiarba 2-3 minute.
Rețetă sănătoasă de toamnă. Scoateți frunza de dafin și pasați supa în piure. Adăugați smântâna și amestecați din nou. Rezultatul final ar trebui să fie un amestec neted și omogen.
Readuceți supa la foc pentru 5-6 minute. Adăugați amestecul de legume rămas și serviți. Gustul vă va captiva, garantat.