Supa de morcovi și rădăcină de ghimbir ajută la detoxifierea organismului și la slăbit. Se folosesc următoarele ingrediente: apă, puțină sare, 7 morcovi, ghimbir, o ceapă și 1-2 linguri de ulei de măsline.
Mod de preparare:
Se curăță ceapa și morcovii, se taie în bucățele mici și se pun la fiert într-un un litru de apă. Când aproape au fiert se adaugă o lingură de ghimbir ras. Pasați legumele și adăugați lichid în funcție de cât de consistentă o vreți. Condimentați cu sare și piper după gust și adăugați uleiul de măsline.
Regula de aur a dietelor de slăbit. Un medic endocrinolog ne spune cât de mult…
Horoscopul zilei de marţi, 5 noiembrie 2024, anunţă momente dificile pentru unii nativi ai zodiacului.…
Folosiți o sticlă de apă? Dacă da, câte bacterii se ascund în ea? S-ar putea…
Senatul României a aprobat un proiect de lege inițiat de Guvern care prevede reglementarea unor…
Acest ceai, preparat din fructele bogate în vitamine și minerale ale cătinei, este recomandat în…
Autorităţile medicale sunt în alertă, după ce în Italia s-a înregistrat primul caz de gripă…