Sucurile naturale preparate în casă, fără adaos de zahăr sunt un adevărat izvor de sănătate.
Sucurile de roşii, de morcovi şi de sfeclă sunt o sursă importantă de betacaroten, licopen şi antioxidanţi naturali care ajută organismul să lupte contra bolilor cronice. Licopenul din sucul de roşii scade riscul apariţiei cancerului de prostată, iar pectina din mere ajută la curăţarea intestinelor şi vaselor de sânge.
„Sucul de roşii are aminoacizi, săruri minerale şi vitamine. Trebuie băut cu prudenţă, deoarece poate provoca şi urticarie”, spune nutriţionistul Ionuț Ștefan.
„Sucul natural de fructe sau legume poate constitui o porţie din cele cinci pe zi de fructe şi legume recomandate”, mai spune nutriționistul.
Horoscop rune 4-10 noiembrie 2024. Săptămâna următoare promite să fie una intensă pentru toate zodiile,…
Un medic din Singapore trage un semnal de alarmă cu privire la consumul de cartofi…
La 78 de ani, Angela Similea trece printr-o perioadă dificilă. După moartea celui de-al patrulea…
Potrivit unei serii de dezvăluiri surprinzătoare Dana Budeanu, cunoscută pentru opiniile sale controversate, ar fi…
Zacusca ta se poate menține proaspătă mai mult timp! Află cum să previi formarea mucegaiului…
Parlamentul a adoptat o nouă formulă de recalculare pentru pensiile militare, promițând creșteri semnificative pentru…