Sucul care previne dezvoltarea tumorilor și detoxifică ficatul și rinichii. Rețeta unui celebru nutriționist chinez

Sucul care previne dezvoltarea tumorilor și detoxifică ficatul și rinichii. Un cunoscut nutriționist chinez, Cheng Lee, a propus o rețetă pe cât de simplă și economică, pe atât eficientă în redobandirea generală a stării de sănătate.

Dr. Lee a pornit de la premisa ca toate ingredientele remediului trebuie să fie simple și accesibile.

Celebru nutritionist chinez: rețetă

Dorința nutriționistul chinez a fost ca de acest amestec să se bucure oamenii simpli, fără mari posibilități materiale.

Pentru a-și atinge scopul a ales sfecla, morcovul și mărul, deoarece conțin toate elementele necesare sănătății.

Pentru a prepara acest remediu aveti nevoie de:

  • 1 sfecla mica,
  • 2 morcovi,
  • 1 mar.

Stoarceti sucul din acest produse, fara a le mesteca.

Le puteti amesteca abia peste o ora, pentru ca este nevoie de ceva timp pentru ca ele sa-si elibereze toti compusii.

Sucul care previne dezvoltarea tumorilor și detoxifică ficatul și rinichii

La ce te ajuta aceasta bautura binefacatoare:

  • Detoxifica ficatul si rinichii
  • Previne dezvoltarea tumorilor
  • Reduce durerea menstruala
  • Fortifica sistemul imunitar
  • Intinereste pielea
  • Trateaza tiroida
  • Ajuta la slabit.

Dupa cum vezi, totul este simplu, genial de simplu!

Atentie: aceasta bautura nu trebuie consumata de persoanele cu diabet, diaree, urolitiaza si cu probleme gastrice.

De ce este bine să consumi această băutură

Morcov:

  • Imbunatatesc vederea: Sunt bogati in betacaroten, un compus care se transform in mod natural in vitamina A atunci cand sunt consumati. Cu cat morcovul este mai oranj, cu atat este mai bogat in betacaroten. La nivelul retinei, vitamina A se transforma in rodopsina, un pigment purpuriu care te ajuta sa vezi noaptea. In plus, betacarotenul protejeaza impotriva degenerarii maculare (afectiune care include o varietate de boli de natura oftalmologica) si a cataractei.
  • Previn cancerul: Studiile arata ca morcovii reduc riscul aparitiei cancerului de plamani, mamar si de colon cu pana la o treime datorita continutului de falcarinol, un pesticid natural din componenta acestora.
  • Previn aparitia bolilor cardiace: Acestia scad nivelul colestrolului rau care cauzeaza ateroscleroza, iar fibrele pe care le contin elibereaza fluxul sanguine de excesul de lipide. De asemenea, morcovii contin potasiu, care ajuta la echilibrarea nivelului de sodiu, asociat cu hipertensiunea, si tin presiunea sangelui sub control.
  • Morcovii au efect antirid: Sunt bogati in antioxidanti care protejeaza celulele pielii si lupta impotriva radicalilor liberi. Ideali pentru o piele sanatoasa.
  • Contribuie la detoxifierea ficatului.
  • Ajuta la vindecarea acneei, previn deshidratarea si ajuta la uniformizarea tenului.

Sfeclă:

  • Betacianina, substanta care se gaseste in sfecla, contribuie la eliminarea toxinelor din organism si la prevenirea aparitiei cancerului!
  • Ajuta la vindecarea bolilor de vezica biliara, la scaderea nivelului de colesterol si la vindecarea gutei.
  • Impiedica formarea cheagurilor de sange si depunerea colesterolului pe vasele de sange.
  • Abunda in vitamine precum B1, B2, B2, C si acid folic, extrem de benefice pentru organism.
  • Contine aminoacizi, esentiali in dezvoltarea si mentinerea tesutului muscular.
  • Contine iod, cunoscut pentru efectele benefice asupra glandei tiroide.
  • Continutul crescut de potasiu din sfecla, ajuta la intarirea muschiului inimii.
  • Sucul de sfecla rosie este cunoscut pentru efectul de scadere a tensiunii arteriale si, prin urmare, previne atacurile de inima si bolile cardiovasculare.

Mere:

  • Potrivit medicinei chineze, merele contribuie la consolidarea inimii, potolesc setea, lubrifiaza plamanii, scad mucoasa si cresc fluidele corporale.
  • Otetul de mere poate ajuta la prevenirea formarii de pietre la rinichi.
  • Studiile indica faptul ca zilnicul consum de mere (cel putin un mar pe zi) poate reduce dezvoltarea bolilor de piele.
  • Potrivit unui studiu brazilian, consumul unui mar inainte de masa a ajutat femeile sa piarda cu pana la 33% mai mult in greutate, fata de femeile care nu au consumat un mar.
  • Un mar contine doar intre 50-80 de calorii si nu are nici o grasime sau continut sodiu.
  • Sunt o sursa bogata de vitaminele C, A si flavonoide, continand totodata cantitati mai mici de fosfor, fier si calciu.
  • Sunt o foarte buna sursa de potasiu, care promoveaza la randul ei sanatatea inimii.

Recent Posts

Medic ortoped: TOP 5 ponturi pentru tratarea durerilor articulare în sezonul rece

Potrivit studiilor, condiţiile meteorologice influențează în mod direct sănătatea oaselor și a mușchilor, însă nu…

12 minute ago

Avertisment: obiceiul nociv care poate duce la cancer de colon

O vizită de trei minute la toaletă cu telefonul mobil se poate transforma cu ușurință…

41 de minute ago

ANM, în alertă! Lapoviță și ninsori, vremea se va răci brusc

România traversează o perioadă de tranziție meteorologică, cu temperaturi în creștere până la mijlocul săptămânii,…

o oră ago

Rafila: Descentralizarea rezidenţiatului continuă, universităţile se vor ocupa direct de organizarea sa

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a anunţat că descentralizarea rezidenţiatului demarată în urmă cu un an…

2 ore ago

Horoscop 18-25 noiembrie 2024 cu Mihai Voropchievici. ZODIILE norocoase

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, horoscopul celor 12 zodii pentru…

2 ore ago

Cum influențează IQ-ul diagnosticarea ADHD la copii?

Un nou studiu publicat în revista "British Journal of Clinical Psychology" dezvăluie o parte dintre…

3 ore ago

Citeste si: