Din cuprinsul articolului
Soția unui pacient cu COVID a dat în judecată un spital din New York. Motivul este incredibil! „Este regretabil că familiile trebuie să recurgă la…”
O femeie dă în judecată Spitalul Mount Sinai West din New York pentru că nu i-a tratat soțul, un rabin bolnav de COVID-19, cu Ivermectină, un tratament neaprobat de Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente (FDA) în acest scop, deși susține că medicul său l-a recomandat.
Erika Quintero-Sherry, în vârstă de 48 de ani, susține că spitalul refuză să-i trateze soțul în vârstă de 60 de ani, rabinul Benjamin Chernyavsky, cu medicamentul antiparazitar salutat de unii ca un remediu pentru COVID-19, deși afirmația este controversată. Ivermectina este, conform site-ului FDA, ineficient împotriva virusului.
Benjamin Chernyavsky, tată a cinci copii este bolnav de Covid din 8 ianuarie și se află într-o stare foarte gravă, „în pragul morții”. În prezent se află pe ventilator și într-o comă indusă medical, procesul afirmând că șansele lui de supraviețuire sunt mai mici de 20%.
„Odată ce soțul meu a intrat pe ventilator, m-am gândit, ce facem acum? O să încercăm altceva sau vom continua cu același protocol care nu funcționează și îl ținem pe oxigen? În fiecare zi mă duc la spital și este chinuitor”, a spus soția rabinului, potrivit sursei citate.
Potrivit The New York Post, citat de Jerusalem Post, Chernyavsky este tratat conform protocolului actual de steroizi, antibiotice, oxigen cu flux mare și ventilator, dar familia lui a spus că starea lui nu se îmbunătățește și ar trebui să încerce altceva.
„Nu putem să renunțăm la el, chiar dacă inculpații au făcut-o. Nu există niciun motiv pentru care inculpații nu pot aproba sau autoriza alte forme de tratament atâta timp cât beneficiile depășesc riscurile.
Domnul Cernyavski este pe pragul morții; nu există un alt protocol de tratament pentru COVID-19 pe care inculpații să-l administreze domnului Chernyavsky; familia lui nu vrea să-l vadă murind și fac tot ce le stă în putință pentru a-i oferi o șansă”, se arată în documentele instanței.
„Este regretabil că, în țara noastră, familiile trebuie să recurgă la procese pentru a obține un tratament care ar putea salva viața persoanei dragi”, a declarat avocatul familiei, Beth Parlato, pentru The Post.
Pe parcursul pandemiei de coronavirus, mulți oameni au început să promoveze Ivermectina ca un remediu pentru COVID-19, crezând că este un tratament eficient bazat pe unele studii, dovezi anecdotice și afirmații de succes în mai multe țări.
La fel ca majoritatea altor medicamente, Ivermectina poate fi foarte periculoasă dacă nu este utilizată corespunzător.
Acest lucru este valabil mai ales dacă oamenii iau din greșeală o doză suficient de mare pentru animalele mari, dar prea mare pentru oameni. După cum a menționat FDA, supradozajul cu ivermectină poate provoca greață, vărsături, diaree, tensiune arterială scăzută, amețeli, convulsii, reacții alergice, comă și deces.
În săptămâna 4-11 noiembrie 2024, Cristina Demetrescu a explicat că intrarea lui Marte în zodia…
La Spitalul Orășenesc Mioveni din județul Argeș a fost realizată o intervenție chirurgicală remarcabilă în…
Începând cu 1 ianuarie 2025, unii pensionari din România vor beneficia de o majorare a…
Meteorologii au emis noi prognoze pentru iarna 2024-2025, care va aduce surprize. Deși vom avea…
Investiția în cercetare-dezvoltare la nivelul industriei farmaceutice inovatoare reprezintă unul dintre factorii majori care contribuie…
Miliardarul Bill Gates a lansat un nou avertisment şi susţine că omenirea, chiar dacă va…