Cristina Lica
Aparatul reîntinerește pielea și tratează de la acnee până la „coaja de portocală”. Secretul stă în razele infraroșii, care acționează acolo unde nicio cremă nu ajunge
Arată ca un solar, dar nu bronzează și nu emite ultraviolete care să crească riscul de cancer de piele. Efectele sunt total opuse: din capsula cu lumină roșie, ieși mai catifelat și cu câțiva ani mai tânăr. Nu este nicio minune, ci doar efectul de stimulare în profunzime a colagenului care „umflă” și regenerează pielea. Tratamentul nu este dureros și nu are efecte adverse, spun medicii.
Cură completă de 2 luni
Terapia cu lumină roșie este folosită pentru tratarea mai multor probleme dermatologice, de la acnee, foliculită și pigmentare, până la probleme estetice ca vinișoarele, celulita sau ridurile. Pe baza acestei tehnologii au fost dezvoltate aparate special pentru ten și corp.
Ultima descoperire este „patul” cu lumină roșie, care permite tratamentul întregii suprafețe corporale. O ședință de regenerare durează 20 de minute, de trei ori pe săptămână, iar o cură completă două luni. Pentru întreținere, se recomandă o ședință lunar. Senzația de catifelare se simte chiar după prima ședință, iar rezultatele încep să se vadă cu adevărat după primele 30 de zile.
„După o lună de la inițierea terapiei, veți observa o estompare a liniilor fine, reducerea inflamațiilor, a roșeții și uniformizarea pigmentului. În perioada imediat următoare, progresiv, țesuturile se vor regenera și va crește elasticitatea pielii. Fiecare persoană reacționează diferit la tratament, în funcție de vârstă, tipul de pigmentare sau afecțiune”, spune medicul dermatolog Lucian Russu.
„Lumina roșie tratează acneea și alte boli dermatologice infecțioase, uniformizează petele, estompează ridurile și celulita.”
Lucian Russu, medic dermatolog
50
de lei costă o ședință cu lumină roșie. Se recomandă trei pe săptămână, timp de două luni. Apoi, se pot face
ședințe lunare de întreținere
Testul ce-ți arată care e riscul de deces în următoarele luni. Ne este vorba de…
Michel de Nôtre-Dame, cunoscut sub numele de Nostradamus, și-a publicat lucrarea „Profețiile” în 1555, o…
Horoscop 22 noiembrie 2024. ZODIA care are parte de o schimbare. Gemeni: astăzi, s-ar putea…
Un obicei simplu îmbunătățește sănătatea cognitivă și întinerește creierul. Timpul ne ajunge din urmă pe…
Potrivit unui nou studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea Loughborough, publicat în revista Temperature,…
Astrologii prezic un sfârșit de an încărcat de oportunități pentru un număr restrâns de privilegiați.…