Sfecla roșie este un aliment minune care nu trebuie să lipsească din casă, mai ales în sezonul rece. Este bogată în vitamine, minerale, are foarte puține calorii, fiind de real ajutor în curele de slăbire și aduce multiple beneficii sănătății.
Potrivit The World’s Healthiest Food, sfecla roșie reprezintă o sursă excelentă de vitamina B, mangan și potasiu. De asemenea, sfecla roșie este considerată unul dintre cele mai sănătoase alimente din lume.
Ajută la menținerea tensiunii arteriale, previne boala cardiacă, inclusiv infarctul miocardic și accidentul vascular cerebral. Sunt studii care au arată că sfecla poate reduce semnificativ tensiunea arterială cu până la 4-10 mm Hg pe o perioadă de numai câteva ore.
Iată care sunt principalele beneficii ale consumului de sfeclă:
Capital Top 100 Performeri din Sănătate. Psihologul Sînziana Burcea, despre metoda MIFNE: Este o noutate…
Ar fi frumos dacă viața ar curge mereu ca laptele și mierea, dar din păcate…
La cea de-a doua ediție, gala Capital Performers în Sănătate a acordat aseară un premiu…
Deși pierderea memoriei reprezintă deseori un prim semn al maladiei, demența se mai poate manifesta…
În 1995, când Microsoft era încă o companie emergentă, co-fondatorul acesteia, Bill Gates, a participat…
Când a fost diagnosticat, Joshua Sanchez suferea de cancer intestinal în stadiul patru. "La început,…