Sfaturi de la mama – așa prepari cele mai bune murături

Cum sezonul rece își intră în drepturi este timpul ca orice gospodină să învețe cum se pun corect murăturile. Cea mai bună sursă este mama, care nu dă greș niciodată. Iată o rețetă pentru gogoșari în oțet

Ingrediente 

3 kg de gogoșari

1 litru de oțet

2 litri de apă

3 linguri sare gronjoasă

250 grame de zahăr

condimente pentru murături

Se amestecă aceste ingrediente și se pun pe foc, apoi se adaugă condimente pentru murături și se lasă până dă în clocot. Gogoșarul tăiat se pune în acest amestec și se lasă 5-7 minute până își schimbă culoarea. Cu ajutorul unei palete se scoate gogoșarul și se așează în borcane. Se ornează cu frunze și rădăcini de țelină, morcovi și bucățele de conopidă. La sfârșit se toarnă compoziția care a fost lăsată la foc mic peste gogoșari. Se strâng borcanele bine și se depozitează undeva la rece timp de 2 săptămâni.

A.

Recent Posts

Avertisment îngrijorător: patru țări din Europa urmează să fie invadate de Rusia

Deși atenția Rusiei este acum concentrată asupra războiului din Ucraina, planurile lui Putin nu pot…

17 minute ago

Nu mai ține în casă aceste obiecte care atrag ghinionul și necazurile

Obiecte care aduc ghinion în casă: evită-le pentru un spațiu armonios și plin de energie…

46 de minute ago

Meteo: România va fi lovită de ninsori și frig cum nu au mai fost de zeci de ani

Meteo. România și restul Europei trebuie să se pregătească pentru o schimbare semnificativă a vremii…

o oră ago

Renunțarea la fumat după diagnosticul de cancer crește supraviețuirea cu până la 26%

Renunțarea la fumat. Potrivit unui nou studiu, fumătorii au cu 22% până la 26% mai…

2 ore ago

Ziua Mondială a Diabetului 2024. Tot ce trebuie să știi despre diabetul de tip 1

Înțelegerea faptului că diabetul de tip 1 nu poate fi prevenit, vindecat sau gestionat doar…

3 ore ago

Citeste si: