Cum sezonul rece își intră în drepturi este timpul ca orice gospodină să învețe cum se pun corect murăturile. Cea mai bună sursă este mama, care nu dă greș niciodată. Iată o rețetă pentru gogoșari în oțet
Ingrediente
3 kg de gogoșari
1 litru de oțet
2 litri de apă
3 linguri sare gronjoasă
250 grame de zahăr
condimente pentru murături
Se amestecă aceste ingrediente și se pun pe foc, apoi se adaugă condimente pentru murături și se lasă până dă în clocot. Gogoșarul tăiat se pune în acest amestec și se lasă 5-7 minute până își schimbă culoarea. Cu ajutorul unei palete se scoate gogoșarul și se așează în borcane. Se ornează cu frunze și rădăcini de țelină, morcovi și bucățele de conopidă. La sfârșit se toarnă compoziția care a fost lăsată la foc mic peste gogoșari. Se strâng borcanele bine și se depozitează undeva la rece timp de 2 săptămâni.
A.
Deși atenția Rusiei este acum concentrată asupra războiului din Ucraina, planurile lui Putin nu pot…
Obiecte care aduc ghinion în casă: evită-le pentru un spațiu armonios și plin de energie…
Meteo. România și restul Europei trebuie să se pregătească pentru o schimbare semnificativă a vremii…
Horoscop 15 noiembrie. O zi de joi care vine cu lecții importante pentru fiecare zodie…
Renunțarea la fumat. Potrivit unui nou studiu, fumătorii au cu 22% până la 26% mai…
Înțelegerea faptului că diabetul de tip 1 nu poate fi prevenit, vindecat sau gestionat doar…