Din cuprinsul articolului
Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a discutat în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse cu privire la semnalele pe care organismul le dă în cazul în care nu ești într-o relație potrivită.
„Durerea de spate este unul dintre semne. Devenim din ce în ce mai trişti şi râdem din ce în ce mai rar. Se vede pe faţa noastră. Ochii sunt oglinda sufletului şi chiar dacă gura ar râde, ochii spun tot. Este o privire fără emoţie, o privire tristă.
Cei care te văd mai des observă că tu nu eşti bine. Trăieşti cu un om în casă şi toată ziua sunt reproşuri. Ele se adună. Tăcerea şi ignoranţa sunt mai dure decât o palmă.
Relaţia aceea de cuplu se duce într-o direcţie nu tocmai bună. Acolo este şi frustrare şi frică.
Agitaţia este un alt semn. Nici nu vrei să te mai duci acasă. Ajungi acasă şi eşti agitat. E ca şi cum s-ar activa o alarmă. Nu te mai simţi confortabil acolo. Starea asta este ca un semnal de alarmă.
Oamenii când gândesc prea mult sau sunt epuizaţi psihic au insomnii. Nu te mai poţi odihni şi trebuie să găseşti o soluţie şi să ieşi din acea relaţie.
Este foarte important să ne ghidăm după instinct. Cumva, simţim când ceva nu este în regulă.”, a spus Lidia Fecioru.
Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a vorbit în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse despre o plantă cu numeroase beneficii asupra sănătății noastre.
”Aici știu că nu e moda cu hrișca, dar e vă rog să o faceți, pentru că este foarte bună sub formă de piure, cu un sos.
Hrișca se face foarte ușor, se fierbe ca orezul. La un pahar de hrișcă se pune un pahar cu apă, chiar trei pahare și jumătate. Se fierbe după ceas, când a început să fiarbă, 5 minute, se oprește, se acoperă, îi punem sare și o bucată de unt, untură sau ulei și o lăsăm acoperită o jumătate de oră și ea se și umflă.
Este foarte bună pentru că ea îmbunătățește circulația periferică, nu conține gluten, pentru cei care sunt alergici la gluten, este foarte bună și pentru copii.
Înainte era alimentul yoghinilor, dă foarte multă energie. Ajută la îmbunătățirea schimbărilor de oxidanți, ajută la îmbunătățirea tractului digestiv, la refacerea microflorei intestinale și inclusiv a intestinului subțire.
Este foarte bună în regimurile de slăbire, ajută la scăderea tensiunii arteriale și la scăderea colesterolului rău, mai ales că 100 de grame de hrișcă au 120 de kilocalorii.
Să nu uităm de rețeta pentru glanda tiroidă, unde se pune un pahar de hrișcă, unul de nucă date prin râșniță și un pahar de miere. Mâncat o dată pe săptămână, ne alegem o zi, mâncăm doar această cantitate, nimic altceva, și apă și scăpăm de nodulii foarte mari la tiroidă. Este nemaipomenită!”, a explicat Lidia Fecioru în cadrul rubricii Leacul zilei.
Un obicei simplu îmbunătățește sănătatea cognitivă și întinerește creierul. Timpul ne ajunge din urmă pe…
Potrivit unui nou studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea Loughborough, publicat în revista Temperature,…
Astrologii prezic un sfârșit de an încărcat de oportunități pentru un număr restrâns de privilegiați.…
Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a propus un leac pentru ciocurile din călcâie. După spusele ei, ciocurile…
Din învățămintele rămase de la Părintele Cleopa, descoperim cel mai mare demon pe care noi…
Vești noi pentru seniori. Seniorii cu venituri mai mici de 3.000 de lei ar putea…