Sari la conținut

Semne că ai o conexiune spirituală cu cineva. Lidia Fecioru: Universul ne scoate în cale întotdeauna aceste persoane

Lidia Fecioru
Sursă foto:: arhiva Doctorul Zilei

Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a prezentat în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse cele 7 semne care indică dacă există sau nu o legătură spirituală între tine și cineva.

„Legătura spirituală cu cineva se manifestă adesea printr-o intuiție profundă și un sentiment de sincronizare. Practic, Universul ne scoate în cale întotdeauna aceste persoane. Dumnezeu a scos această persoană în cale.

Acest tip de relație nu este limitat la cupluri romantice; poate apărea între prieteni sau chiar colegi.

Este acel sentiment când știi că persoana respectivă îți anticipează gândurile și acțiunile, ceea ce duce la o conexiune foarte profundă. Aceste legături aduc adesea o stare de bine și bucurie, scoțând la iveală ce e mai frumos în tine.

Semne că ai o conexiune spirituală cu cineva

Uneori, aceste persoane apar în viața noastră pentru a ne învăța ceva, nu neapărat pentru a rămâne permanent. Ele pot fi acolo să ne ajute să depășim anumite obstacole, să ne lecționăm egoismul sau să ne dezvoltăm răbdarea. Chiar dacă relația nu durează, impactul ei poate fi profund și de durată.

De asemenea, există relații care, chiar dacă se transformă în altceva, rămân importante și semnificative. Aceste relații, care pot evolua de la o legătură romantică la una frățească, continuă să existe într-un plan spiritual, fără obligații sau așteptări reciproce.

Este un noroc să găsești pe cineva care să te completeze astfel, și astfel de relații sunt valoroase chiar și atunci când nu mai sunt ceea ce au fost inițial.”, a spus Lidia Fecioru.

Planta care scade tensiunea și colesterolul

Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a vorbit în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse despre o plantă cu numeroase beneficii asupra sănătății noastre.

”Aici știu că nu e moda cu hrișca, dar e vă rog să o faceți, pentru că este foarte bună sub formă de piure, cu un sos.

Hrișca se face foarte ușor, se fierbe ca orezul. La un pahar de hrișcă se pune un pahar cu apă, chiar trei pahare și jumătate. Se fierbe după ceas, când a început să fiarbă, 5 minute, se oprește, se acoperă, îi punem sare și o bucată de unt, untură sau ulei și o lăsăm acoperită o jumătate de oră și ea se și umflă.

Este foarte bună pentru că ea îmbunătățește circulația periferică, nu conține gluten, pentru cei care sunt alergici la gluten, este foarte bună și pentru copii.

Înainte era alimentul yoghinilor, dă foarte multă energie. Ajută la îmbunătățirea schimbărilor de oxidanți, ajută la îmbunătățirea tractului digestiv, la refacerea microflorei intestinale și inclusiv a intestinului subțire.

Este foarte bună în regimurile de slăbire, ajută la scăderea tensiunii arteriale și la scăderea colesterolului rău, mai ales că 100 de grame de hrișcă au 120 de kilocalorii.

Să nu uităm de rețeta pentru glanda tiroidă, unde se pune un pahar de hrișcă, unul de nucă date prin râșniță și un pahar de miere. Mâncat o dată pe săptămână, ne alegem o zi, mâncăm doar această cantitate, nimic altceva, și apă și scăpăm de nodulii foarte mari la tiroidă. Este nemaipomenită!”, a explicat Lidia Fecioru în cadrul rubricii Leacul zilei.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel