Din cuprinsul articolului
A scăpa de materia toxică care se acumulează în organism este una dintre cele mai importante moduri de a rămâne sănătos. Corpul uman este format din multe organe și glande care ar trebui să elimine toxinele din organism. Acest sistem de organe și glande se numește sistem limfatic. Din păcate, este posibil ca sistemul limfatic să se înfunde și să nu funcționeze corect la majoritatea oamenilor.
Sistemul limfatic este o parte a sistemului circulator și o parte crucială a sistemului imunitar. Este format din glande, ganglioni limfatici, splina, glanda timus și amigdale. Sistemul limfatic are mai multe funcții, cum ar fi:
Din păcate, sistemul limfatic este dezechilibrat la mulți oameni din cauza deficiențelor de nutrienți, a aportului mare de alimente procesate și a lipsei de activitate fizică. Mai jos este o listă cu alte afecțiuni de sănătate care ar putea sugera că sistemul dumneavoastră limfatic necesită o curățare serioasă:
Sistemul limfatic nu are propriul său sistem activ de pompare și are nevoie de mișcarea corpului, respirație, activitate intestinală și acțiunea musculară pentru a crea flux și a împinge toxinele din corp.
Mai jos sunt 10 moduri de a ajuta la crearea fluxului în sistemul limfatic. sistem și elimina toxinele din organism.
Exercițiile fizice regulate sunt esențiale pentru un sistem limfatic sănătos. Începeți cu sesiuni de antrenament mai puțin viguroase și încercați să încorporați încet exerciții mai intense în rutina dumneavoastră. Cel mai stimulant exercițiu pentru sistemul limfatic este recuperarea pe o trambulină mică.
Un drenaj limfatic cu Limfa-Biologics este una dintre cele mai ușoare modalități de detoxifiere a sistemului limfatic. Această undă luminoasă din 3 părți cu frecvență oscilantă poate stimula circulația în limfă și poate drena grăsimea, fluidele și toxinele departe de celulele tale pentru o eliminare adecvată.
Acupunctura este un alt tratament eficient care te va ajuta să stimulezi fluxul limfatic și să te ajute la eliminarea toxinelor din organism.
Apa fierbinte ajută la dilatarea vaselor de sânge, în timp ce apa rece le micșorează. Acest lucru creează o acțiune de „pompă” care forțează lichidele toxice care au rămas în organism. Această terapie nu este recomandată femeilor însărcinate sau celor care suferă de boli cardiovasculare.
Periați pielea uscată cu mișcări circulare timp de 10 minute folosind o perie cu peri naturali, apoi faceți un duș. Puteți combina periajul uscat cu dușurile calde și reci pentru efecte mai bune.
Este recomandabil să beți până la jumătate din greutatea corporală în uncii de apă pe zi pentru a vă curăța în continuare sistemul de toxine. (De exemplu, dacă aveți 160 lbs. = 80 uncii de apă). De asemenea, ar trebui să bei câteva pahare de apă cu lămâie.
Purtând haine excesiv de strâmte, reduceți circulația în sistemul limfatic. Îmbrăcămintea strâmtă poate provoca blocaje în sistemul limfatic, ceea ce poate duce la o acumulare de toxine.
Corpul nostru are de 3 ori mai mult lichid limfatic decât sângele, dar nu există niciun organ care să-l pompeze. Acțiunea de pompare a respirației profunde va ajuta sistemul limfatic să transporte toxinele în sânge înainte ca acestea să fie detoxificate de ficat.
Consumul de alimente crude și bogate în nutrienți cepromovează un sistem limfatic sănătos. Unele dintre cele mai bune alimente de curățare pentru sistemul limfatic sunt:
Îmbunătățiți-vă sănătatea limfatică evitând următoarele alimente:
Există multe ierburi care pot fi de mare ajutor pentru sistemul limfatic. Utilizați următoarele ierburi pentru a pregăti ceaiuri care promovează sănătatea limfei:
Beneficiile postului. Postul, o practică veche și profund spirituală, a fost redescoperit recent de știință…
Menținerea sănătății prin screening-uri medicale regulate este esențială pentru prevenirea și depistarea timpurie a bolilor.…
Există numeroase remedii eficiente pentru a ameliora simptomele răcelii și gripei. Aceste remedii pot ajuta…
Horoscop 22 noiembrie. Zi tensionată pentru Scorpioni și extrem de agitată pentru Berbeci. E momentul…
Testul ce-ți arată care e riscul de deces în următoarele luni. Ne este vorba de…
Michel de Nôtre-Dame, cunoscut sub numele de Nostradamus, și-a publicat lucrarea „Profețiile” în 1555, o…