Din cuprinsul articolului
Schema de tratament corectă pentru un pacient Covid. Dr. Adina Alberts: „Cereți medicilor! Aveți acest drept!!!”
Medicul Adina Alberts atrage atenția, într-o postare pe pagina sa de Facebook, asupra pericolului unui tratament incorect pentru pacienții cu Covid. Cunoscutul medic estetician vorbește despre drepturile pe care le are un pacient și pe care ar trebui să și le cunoască.
„Dragii mei, sunteți internați în Spitale cu Covid, cereți medicilor să vă spună schema de tratament pe care v-o administrează. Au obligația să vă informeze! Am informații că sunt mulți pacienți tratați aiurea, cu tot felul de medicamente experimentale, scumpe, fără indicației în Covid, iar complicațiile își fac apariția. Nu acceptați Kaletra pentru tratarea Covidului. AVEȚI ACEST DREPT, conform art 18 și 19 din Legea 46 din 2003. Acționați până nu e prea târziu!
Aveți părinți sau rude apropiate internate în spitale în stadii medii/grave de Covid, cereți-le acestora, cât mai puteți, acordul în SCRIS consemnat și în fișa de internate, ca să puteți avea acces la informații despre schema de tratament aplicată. Asta pentru situația de nedorit dar posibilă în care lucrurile se complică și pacientul devine inconștient. Cereți să verificați cu ochii dvs, fișa de tratament a rudei dvs, pe baza împuternicirii primite, conform art 22 și a art 24 pct 2), din Legea 46 din 2003.
Iar dacă nimic nu mai funcționează, cereți medicilor să le dea Ivermectină! Dacă refuză, cereți-le din nou! Și dacă totuși refuză cu vehemență, scrieți-mi mie în privat! Aveți grijă ca să aveți dovezi că acești medici au refuzat să încerce ORICE ca să vă salveze persoana apropiată”, a scris dr. Adina Alberts.
„Și mai important decât orice, nu mergeți la spital dacă nu este musai… Aplicați, din primul moment, schema completă de tratament, imediat ce aveți suspiciunea că ați avea COVID. NU PIERDEȚI NICIO ZI!
Tratamentul corect anti Covid ar trebui să cuprindă:
1. Azitromicina cp 500 mg, 1 cp pe zi, sau Doxiciclina cp 100 mg, 1 cp la 12 ore, 5 zile.2. Aspenter sau Eliquis sau alt antiagregant plachetar/anticoagulant3. Paracetamol/Nurofen în funcție de simptomatologie, dureri/ febră4. Protecție gastrică, Famotidina/ Omeprazol/Controloc-Pantoprazol5. Probiotice6. Vit C, D3, Zinc. Unii medici dau și Complex de vitamine B7. Quercetină cp 500 mg, 1 cp la 12 ore, 10 zile.8. Stodal, Oscilococcinum, Cimbrișor capsule, Tinctura de coacăz negru pentru prevenirea afectării pulmonare, extrem de eficiente.9. Ivermectina, 0,2 mg/kgcorp pe zi, 5 zile la rând… deocamdată puțini au acces la aceasta.10. Corticoterapie orală, Dexametazonă sau Medrol în cazuri cu simptomatologie importantă”, a mai transmis Adina Alberts.
În conformitate cu US National Library of Medicine, Medline Plus, demența este o afecțiune care…
Gala Performerilor în Sănătate este unul dintre evenimentele de amploare pe care revista Capital le…
Înconjurată de mister și teamă, vrăjitoria sau magia neagră a fascinat și a îngrozit culturi…
De data aceasta, meteorologii ANM au avut dreptate și, efectiv, de miercuri seara condițiile meteorologice…
Astrologii nu au vești bune pentru noi, cel puțin în ceea ce privește următoarele zece…
Este perfect normal ca mirosul vaginal să se schimbe în timpul ovulației. Multe femei observă…