Sari la conținut

Scapă rapid de tuse cu Naturalis BronhoSuport

leac natural pentru tuse şi răceli
Sursa foto: arhiva doctorulzilei.ro

Nimic nu este mai supărător în sezonul rece, decât o tuse de care nu mai poți scăpa, indiferent de ce tratamente sau remedii ai folosi. Cu siguranță ți-ai dori să știi ce anume poți lua pentru a diminua disconfortul creat de tuse, eliminând durerea în gât cauzată de aceasta. (P)

Pentru a scăpa rapid de tuse, îți recomandăm un sirop de tuse care va acționa ca un balsam pentru gâtul inflamat și va rări sistematic tusea până o va face să dispară. 

Ce este Naturalis BronhoSuport?

Sigur ai testat numeroase siropuri de tuse în încercarea disperată de a te debarasa de “hârâiala” provocată de tuse și de nesfârșita senzație de durere și de urgență de a tuși, în speranța că te va elibera și te va face să te simți mai bine. Dacă încă nu ai găsit remediul perfect pentru sistemul tău respirator, siropul de tuse Naturalis BronhoSuport este ceea ce căutai: un sirop pentru adulți în care se asociază substanțe bioactive naturale cu efectul benefic al mierii poliflore, bine cunoscută pentru lupta ei în a întări sistemul imunitar. Ajutând la fluidizarea și eliminarea secrețiilor bronșice în exces, BronhoSuport protejează și hidratează mucoasa bucală și pe cea a gâtului și ușurează respirația. Senzația de gât iritat și secrețiile deranjante care par a nu se mai termina vor dispărea odată cu administrarea siropului BronhoSuport, care acționează ca un leac natural, pe care te poți baza fără dubii. 

Ce conține Naturalis BronhoSuport sirop tuse adulți?

Folosindu-se de puterea tămăduitoare a plantelor, siropul de tuse Naturalis BronhoSuport este un adevărat snop de sănătate. Datorită extractului hidroalcoolic din frunze de pătlagină, decongestionarea tractului respirator se va face cu ușurință, întrucât acesta normalizează secrețiile bronșice. De asemenea, tinctura de cimbru de cultură (denumit și cimbru de câmp) va face disconfortul din gât să dispară, energizând și dând o stare de bine, după cum inspiră și denumirea sa latină, thymus, adică “energie de viață”. În compoziția siropului pentru adulți BronhoSuport găsim și tinctura de Grindelia Robusta, care are valențe expectorante, datorită flavonoidelor și rășinilor pe care le conține. Este cunoscută pentru tratarea eficientă a stărilor astmatice, a bronșitelor și pentru efectele ei binefăcătoare rapide. În plus, tinctura de lichen-de-piatră vine în completarea acestui remediu cu acțiunea sa tonică în timpul convalescenței cauzate de tusea epuizantă, tratând inflamațiile căilor respiratorii superioare, în special în bronșite, faringite sau laringite. Tinctura de ciuboțica-cucului are proprietăți antitusive, expectorante, emoliente și fluidifiante, iar mierea polifloră, un antibiotic natural, plusează cu rezistența antimicrobiană și cu vestita sa luptă împotriva infecțiilor tractului respirator.

Cum se administrează Naturalis BronhoSuport?

Dacă te-ai convins că este ceea ce ai nevoie pentru ameliorarea problemelor sistemului respirator și pentru diminuarea tusei, siropul pentru adulți BronhoSuport trebuie administrat astfel, după ce agiți energic flaconul înainte de utilizare: 1-2 lingurițe a câte 5 ml de 2-3 ori pe zi. Este indicat să nu se depășească doza de 30 ml (6 lingurițe) sirop de tuse pe zi. 

De ce să alegi Naturalis BronhoSuport?

Pentru că vei fi recunoscător pentru efectele imediate pe care le are asupra stării tale de bine! Senzația de gât încleștat, tuse iritativă, respirație îngreunată și toate celelalte adăugate acestora în răceală sau gripa, vor fi ameliorate simţitor datorită formulei naturale de ingrediente atent selecționate, care fac echipă grozavă în combaterea problemelor sistemului respirator. Cocktailul natural de substanțe bioactive prezente în tincturi și mierea polifloră fac siropul de tuse BronhoSuport o alegere mai mult decât inspirată. Asta bineînțeles, și datorită faptului că nu conține zahăr, lucru de mare importanță în cazul oamenilor cu diabet zaharat sau care vor să evite consumul de zahăr în dieta lor. 

 

Elena Oceanu

Elena Oceanu este absolventa a sectiei ”Jurnalism și Științele Comunicării” la ”Universitatea din București”. Și-a început activitatea de jurnalist la ”Evenimentul Zilei”,în 2012, în prezent fiind editor la publicația ”Doctorul Zilei”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel