S-a confirmat științific ceea ce bunicii știu despre acest condiment. Un studiu, desfășurat pe o perioadă de opt ani, realizat de o echipă interdisciplinară a încercat să afle beneficiile acestui condiment. din alimentația noastră.
Potrivit studiului publicat în Journal of the American College of Cardiology, persoanele care consumă frecvent acest condiment, au un risc de deces mai scăzut cu 23 de procente comparativ cu cele care nu obişnuiesc să adauge să îl adauge în alimentația lor. Aflați despre ce condiment este vorba și ce alte beneficii are de pe evzmonden.ro.
Capital Top 100 Performeri din Sănătate. Psihologul Sînziana Burcea, despre metoda MIFNE: Este o noutate…
Ar fi frumos dacă viața ar curge mereu ca laptele și mierea, dar din păcate…
La cea de-a doua ediție, gala Capital Performers în Sănătate a acordat aseară un premiu…
Deși pierderea memoriei reprezintă deseori un prim semn al maladiei, demența se mai poate manifesta…
În 1995, când Microsoft era încă o companie emergentă, co-fondatorul acesteia, Bill Gates, a participat…
Când a fost diagnosticat, Joshua Sanchez suferea de cancer intestinal în stadiul patru. "La început,…