Rucola nu este recomandată numai atunci când vrei să slăbești. Frunzele de rucola au numeroase proprietăți curative. Mai exact, aceasta are un puternic efect anticancerigen, are puține calorii, dar este bogată în vitaminele E, C, K și A.
Totodată, sunt studii care arată că rucola poate să prevină degradarea osoasă produsă de procesul natural de îmbătrânire. În plus, se pare că ține la distanță osteoporoza.
Iată care sunt beneficiile consumului de rucola:
Când a fost diagnosticat, Joshua Sanchez suferea de cancer intestinal în stadiul patru. "La început,…
Ajunsă la cea de-a doua ediție, Gala Capital Performers în Sănătate reprezintă un eveniment la…
Pluto a intrat în Capricorn pe 1 septembrie și va rămâne acolo până pe 19…
Cancerele denumite în mod colectiv cancere ale capului și gâtului se dezvoltă de regulă în…
În conformitate cu US National Library of Medicine, Medline Plus, demența este o afecțiune care…
Gala Performerilor în Sănătate este unul dintre evenimentele de amploare pe care revista Capital le…