Din cuprinsul articolului
Reteţa întineririi a fost găsită pe o inscripţie egipteană şi se bazează pe remedii clasice, combinate eficient, care se administrează periodic, o dată la 5 ani.
Acest leac de întinerire a întregului organism a fost preluat dintr-o carte de tratamente tibetane şi are efecte multiple asupra corpului nostru fizic, între care curăţarea organelor corpului de depozitele de lipide şi calciu, flexiblizarea vaselor de sânge, previnerea infarctului miocardic şi a formării unor formaţiuni tumorale, dar şi ameliorarea vederii şi a auzului.
Cum se prepară reteţa întineririi
Se curăţă şi se spală 350 g usturoi şi se pisează într-un vas de lemn sau de ceramică. Cu o lingură de lemn se cântăresc 200 g din usturoi, de dedesubt, unde sucul este abundent, se pun într-un recipient de sticlă, se toarnă peste usturoi 200 ml alcool de 96 grade.
Recipientul se închide etanş şi se păstrează la macerat, la întuneric şi într-un loc răcoros timp de 10 zile, după care compoziţia astfel obţinută se strecoară printr-o sită şi se stoarce. Sucul obţinut se pune într-un recipient etans şi se păstrează la întuneric până la terminarea tratamentului.
Adminstrarea propriu-zisă poate să înceapă la un interval de aproximativ 2-3 zile după prepararea amestecului. Se vor consuma picăturile împreună cu lapte cald, strict după tabel (1/4 pahar lapte cu 15-20 minute înainte de masă). Se va urma tratamentul până la epuizarea întregii cantităţii de medicament, potrivit jorjette.ro. Cura nu se va repeta mai devreme de 5 ani.
În tabelul de mai jos sunt descrise ziua administrării şi numărul de picături în fiecare moment al zilei – mic dejun, prânz şi cină:
Reţeta întineririi – Tabel de administrare
|