Din cuprinsul articolului
Rețeta longevității. Adevărat fenomen, Irina Loghin, supranumită „regina muzicii populare” încă mai urcă pe scenă, deși are 83 de ani. Interpreta de muzică populară a dezvăluit ce face pentru a-şi menține sănătatea la cote maxime.
Rețeta longevității, dezvăluită de Irina Loghin
„Totul vine de la alimentație, de la crudități. Eu în fiecare dimineață beau un ceai de cătină. O dau prin blender, o strecor și beau un pahar de cătină și acum m-am învățat cu el. Cătina este cea mai bună”, a spus Irina Loghin în cadrul unei emisiuni TV.
Mișcarea este sfântă pentru cântăreață
Mai mult, artista a dezvăluit că pe lângă alimentația sănătoasă face zilnic şi mișcare despre care spune că este un obicei sfânt pentru sănătate.
„Fac multă mișcare, foarte multă mișcare zi de zi. Am spus o și o repet. Să vă intre în cap, scumpe doamne mișcarea este sfântă pentru a te menține într-un fel sănătos. Normal că îmi simt și eu anii că sunt destui, dar mișcarea este extraordinară asta mă ajută foarte mult”, a spus Irina Loghin pentru Antena 3.
Nu consumă CARNE
„Sunt mare iubitoare de animale cred că asta nu a fost carnivoră niciodată. De când eram acasă, dacă tăiau păsările nu vroiam să văd și cred că de aici. De vreo 40 și ceva de ani nu mai consum carne”, a mai spus Irina Loghin.
Ce beneficii are cătina pentru organism
Cătina, remediu natural pentru o multitudine de afecțiuni ale organismului, atât interne, cât şi externe.
- Cătina beneficii
- Este o sursa naturala de vitamine,
- Ajuta la vindecarea ulcerului si a infectiilor urinare
- Este un puternic energizant
- Scade durata de convalescenta
- Are efecte radioprotectoare, fotoprotectoare, de cicatrizant, de puternic imunomodulator
- Amelioreaza circulatia periferica deficitara.
Cura cu cătină
În general, ca un tratament sa dea rezultate bune trebuie sa se faca o cura. In cazul tratamentului cu catina, cura dureaza aproximativ trei luni.
Medicul biochimist Eugen Giurgiu precizeaza ca este bine sa folosim catina cat mai aproape de starea ei naturala, fie fructele crude, fie extrase din fructul intreg. Specialistul recomanda mai putin ceaiurile si mai degraba extrasele uleioase de catina.