Din cuprinsul articolului
Rețetă Lidia Fecioru. Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a prezentat leacul pentru creșterea imunității și scăderea colesterolului, probleme pentru marea majoritate a românilor.
Lidia Fecioru a dezvăluit că metoda prezentată are grijă de colesterol şi creşte imunitatea, susține RomâniaTV.
Tot ce trebuie să faci este să prăjești șase căței de usturoi, în propria coajă, pe care să îi mănânci apoi în 24 de ore. Usturoiul nu trebuie ars, ci doar prăjit în propriul suc. Poate fi mâncat în orice moment al zilei, timp de o lună de zile.
Printre beneficiile pe care le aduce se numără: creșterea imunității, îmbunătățirea calității sângelui, scade colesterolul. Iar schimbările sunt resimtite din plin, asigură bioenergoterapeutul.
Te numeri printre aceste zodii? Aceste patru semne vor experimenta cele mai multe schimbări în…
Adevărul despre operațiile estetice. Cum arată, de fapt, adevărata frumusețe astăzi, într-o lume a filtrelor?…
Este mare sărbătoare. Ziua este a doua cea mai importantă sărbătoare de toamnă a Bisericii…
În 8 noiembrie, de sărbătoarea Sfinților Arhangheli Mihail și Gavril, se consideră că anumite semne…
În condițiile în care aerul este din ce în ce mai încărcat cu alergeni, foarte…
Corpul trebuie purificat la intervale regulate pentru a se bucura de sănătate, deoarece, la fel…