Blat: 100 gr migdale hidratate, 2 curmale mari, 2-3 linguri cafea preparată, 2 linguri fulgi ovăz, extract/păstaie vanilie, 1 linguriță cacao raw, 1 lingură nectar cocos, toate se mărunțesc și mixează în robot, apoi se așează în tavă.
Cremă: 150 grame caju hidratat, 10 lingurițe lapte cocos, extract/pastă/păstaie vanilie, 50-70 ml lapte vegetal, 2 linguri psyllium amestecate cu 100 ml lapte vegetal, 3 linguri nectar cocos, toate mixate în robot până se obține o pastă pufoasă. Se toarnă peste blat în tavă, apoi se pudrează cu carob.
Sursa: facebook.com
Regula de aur a dietelor de slăbit. Un medic endocrinolog ne spune cât de mult…
Horoscopul zilei de marţi, 5 noiembrie 2024, anunţă momente dificile pentru unii nativi ai zodiacului.…
Folosiți o sticlă de apă? Dacă da, câte bacterii se ascund în ea? S-ar putea…
Senatul României a aprobat un proiect de lege inițiat de Guvern care prevede reglementarea unor…
Acest ceai, preparat din fructele bogate în vitamine și minerale ale cătinei, este recomandat în…
Autorităţile medicale sunt în alertă, după ce în Italia s-a înregistrat primul caz de gripă…