Sari la conținut

Așa prepari tiramisu cu puține calorii

Blat: 100 gr migdale hidratate, 2 curmale mari, 2-3 linguri cafea preparată, 2 linguri fulgi ovăz, extract/păstaie vanilie, 1 linguriță cacao raw, 1 lingură nectar cocos, toate se mărunțesc și mixează în robot, apoi se așează în tavă.

Cremă: 150 grame caju hidratat, 10 lingurițe lapte cocos, extract/pastă/păstaie vanilie, 50-70 ml lapte vegetal, 2 linguri psyllium amestecate cu 100 ml lapte vegetal, 3 linguri nectar cocos, toate mixate în robot până se obține o pastă pufoasă. Se toarnă peste blat în tavă, apoi se pudrează cu carob.

Sursa: facebook.com

Elena Oceanu

Absolventă a secției „Jurnalism și Științele Comunicării” a Universității din București, mi-am început cariera în 2012, la „Evenimentul Zilei”. De atunci, m-am concentrat pe jurnalismul medical, analizând subiecte relevante din domeniul sănătății, ultimele cercetări științifice și recomandările oferite de specialiști. Experiența acumulată include numeroase interviuri cu medici de renume, atât din România, cât și din străinătate, precum și moderarea unei emisiuni medicale.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel