Pasca fără aluat e mai ușor de preparat și cu mai puține grăsimi și carbohidrați.
Iată care sunt ingredientele de care ai nevoie şi cum se prepară pasca fără aluat cu brânză de vaci şi stafide
Ingrediente (pentru o tavă rotundă cu diametrul de 20 de centimetri):
Mod de preparare:
Mai întâi de toate, se preîncălzeşte cuptorul la 180 de gade Celsius. Apoi ne ocupăm de pască: amestecăm bine brânza cu zahărul, adăugăm ouăle, făina, coaja de lămâie şi de portocală, stafidele şi scorţişoara şi amestecăm până se omogenizează compoziţia cu ajutorul unei linguri de lemn.
Se unge apoi tava rotundă cu puţin unt şi se tapetează cu pesmet pe fund (dar puteţi renunţa la această etapă dacă tava este antiaderentă), după care se adaugă amestecul de brânză.
Se lasă la cuptor, la 180 de grade, pentru 40 de minute, până capătă o crustă aurie.
Se lasă să se răcească, apoi se pune o farfurie şi se ornează cu zahăr pudră.
Sfat: înainte să vă apucaţi de treabă, aveţi grijă să scurgeţi bine brânza de vaci, astfel încât să fie compactă.
Cancerele denumite în mod colectiv cancere ale capului și gâtului se dezvoltă de regulă în…
În conformitate cu US National Library of Medicine, Medline Plus, demența este o afecțiune care…
Gala Performerilor în Sănătate este unul dintre evenimentele de amploare pe care revista Capital le…
Înconjurată de mister și teamă, vrăjitoria sau magia neagră a fascinat și a îngrozit culturi…
De data aceasta, meteorologii ANM au avut dreptate și, efectiv, de miercuri seara condițiile meteorologice…
Astrologii nu au vești bune pentru noi, cel puțin în ceea ce privește următoarele zece…