Cartofi copți crocanți? Parcă ceva nu se leagă, nu-i așa? Însă, se poate, cartofii copți, cea mai sănătoasă variantă de a găti cartofii se pot transforma în ceva cu totul delicios – poți să ai aceeași textur ca a cartofilor prăjiți, dar interiorul pufos.
Secretul de la mama este să îi gătești de două ori – trebuie să tai cartofii bucățele și să îi fierbi în apă cu sare, până să dea în clocot. Apoi, pune-i pe o tavă, adaugă ulei de măsline și piper și pune-i la cuptor. Fierberea cartofilor îi va face să fie moi în interior și crocanți la exterior.
A.
Capital Top 100 Performeri din Sănătate. Psihologul Sînziana Burcea, despre metoda MIFNE: Este o noutate…
Ar fi frumos dacă viața ar curge mereu ca laptele și mierea, dar din păcate…
La cea de-a doua ediție, gala Capital Performers în Sănătate a acordat aseară un premiu…
Deși pierderea memoriei reprezintă deseori un prim semn al maladiei, demența se mai poate manifesta…
În 1995, când Microsoft era încă o companie emergentă, co-fondatorul acesteia, Bill Gates, a participat…
Când a fost diagnosticat, Joshua Sanchez suferea de cancer intestinal în stadiul patru. "La început,…