Cartofi copți crocanți? Parcă ceva nu se leagă, nu-i așa? Însă, se poate, cartofii copți, cea mai sănătoasă variantă de a găti cartofii se pot transforma în ceva cu totul delicios – poți să ai aceeași textur ca a cartofilor prăjiți, dar interiorul pufos.
Secretul de la mama este să îi gătești de două ori – trebuie să tai cartofii bucățele și să îi fierbi în apă cu sare, până să dea în clocot. Apoi, pune-i pe o tavă, adaugă ulei de măsline și piper și pune-i la cuptor. Fierberea cartofilor îi va face să fie moi în interior și crocanți la exterior.
A.
Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu” din București va efectua gratuit pe data…
În săptămâna 4-11 noiembrie 2024, Cristina Demetrescu a explicat că intrarea lui Marte în zodia…
La Spitalul Orășenesc Mioveni din județul Argeș a fost realizată o intervenție chirurgicală remarcabilă în…
Începând cu 1 ianuarie 2025, unii pensionari din România vor beneficia de o majorare a…
Meteorologii au emis noi prognoze pentru iarna 2024-2025, care va aduce surprize. Deși vom avea…
Investiția în cercetare-dezvoltare la nivelul industriei farmaceutice inovatoare reprezintă unul dintre factorii majori care contribuie…