Rețetă cu puține calorii. Gogoașa soacrei sau Ciambellone della Suocera. Este este un desert simplu și autentic, cu puține calorii. Se prepară rapid și se pot consuma ca și gustare, mic dejun sau la sfârșitul unei mese.
Pentru această gogoașă delicioasă, aveți nevoie de următoarele ingrediente:
Rețeta pas cu pas:
Preîncălziți cuptorul la 175 de grade. Tapetați forma pentru gogoși cu diametrul de 22/24 de centimetri cu hârtie specială, pe care o puteți uda în prealabil, ca să adere perfect de fund și margini. Dacă preferați, puteți unge forma cu puțin ulei.
Cerneți făina, amidonul și praful de copt, apoi radeți coaja de lămâie și păstrați-o la îndemână. Ouăle se pun într-un castron si, folosind mixerul electric, le bateți bine cu zahărul, vanilia si coaja de lămâie. După ce obțineți un amestec gros și pufos, turnați apa, uleiul și iaurtul, continuând să mixați.
Odată ce toate ingredientele au fost încorporate, se adaugă făina, praful de copt și amidonul, care au fost cernute. Amestecați delicat pentru a preveni formarea de cocoloașe.
Turnați aluatul obținut în formă și coaceți timp de 40 de minute. Nu uitați să faceți testul cu scobitoarea. Dacă iese uscată, scoateți gogoașa din cuptor. Dacă este încă umedă, continuați să coaceți pe raftul cel mai de jos al cuptorului încă 5 minute, potrivit stiridiaspora.ro.
Lăsați gogoașa soacrei să se răcească complet, apoi, dacă doriți, stropiți-o cu zahăr pudră. Serviți desertul însoțit de o dulceață bună. Poftă bună!
Horoscop 22 noiembrie. Zi tensionată pentru Scorpioni și extrem de agitată pentru Berbeci. E momentul…
Testul ce-ți arată care e riscul de deces în următoarele luni. Ne este vorba de…
Michel de Nôtre-Dame, cunoscut sub numele de Nostradamus, și-a publicat lucrarea „Profețiile” în 1555, o…
Horoscop 22 noiembrie 2024. ZODIA care are parte de o schimbare. Gemeni: astăzi, s-ar putea…
Un obicei simplu îmbunătățește sănătatea cognitivă și întinerește creierul. Timpul ne ajunge din urmă pe…
Potrivit unui nou studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea Loughborough, publicat în revista Temperature,…