Ciocolata albă raw vegană este foarte sănătoasă și foarte delicioasă, superioară celei din comerț în ceea ce privește gustul și calitatea.
Ingrediente:
100 g unt de cacao
50 g făină de cocos
4 linguri sirop de agave
o pătrime linguriță pudră de vanilie
Topping: goji, alune de pădure, fistic, fulgi de migdale
Mod de preparare:
Topim untul de cacao la bain-marie, apoi îl punem într-un bol și adăugăm făina de cocos, siropul de agave și pudra de vanilie. Amestecăm bine cu telul până obținem o compoziție fluidă. Apoi fie turnăm compoziția într-o tavă mică dreptunghiulară, tapetată cu folie alimentară, fie folosim forme speciale de silicon pentru ciocolată și adăugăm deasupra toppingul. Apoi punem ciocolata în frigider și o lăsăm până se întărește.
Sursa: madeline.ro
Ar fi frumos dacă viața ar curge mereu ca laptele și mierea, dar din păcate…
La cea de-a doua ediție, gala Capital Performers în Sănătate a acordat aseară un premiu…
Deși pierderea memoriei reprezintă deseori un prim semn al maladiei, demența se mai poate manifesta…
În 1995, când Microsoft era încă o companie emergentă, co-fondatorul acesteia, Bill Gates, a participat…
Când a fost diagnosticat, Joshua Sanchez suferea de cancer intestinal în stadiul patru. "La început,…
Ajunsă la cea de-a doua ediție, Gala Capital Performers în Sănătate reprezintă un eveniment la…