Checul este cel mai simplu desert pe care o gospodină îl poate învăța, de aceea vă propunem ca în loc de clasicul chec cu cacao să învățați cum să faceți un chec cu fructe uscate. Acestea sunt gustoase și delicioase datorită conținutului dezahăr natural. Arată frumos și este un desert deosebit care vă va impresiona oaspeții
Ingrediente:
un amestec de 300-400 g de nuci și fructe uscate (caise, stafide, prune, afine, smochine, nuci)
2 ouă
6 linguri de zahăr brun
6 linguri de făină
1/2 linguriță de praf de copt
Mod de preparare:
Tăiați caisele și prunele în bucăți mai mici și amestecați-le cu nucile și cu celelalte fructe uscate.
Bateți ouăle și adăugați-le peste amestecul de fructe.
Adăugați făina, zahărul, praful de copt și amestecați bine.
Preîncălziți cuptorul la 180°C și dați checul la cuptor. Coaceți aproximativ 45 de minute.
Sursa – http://www.expunere.com/
La Spitalul Orășenesc Mioveni din județul Argeș a fost realizată o intervenție chirurgicală remarcabilă în…
Începând cu 1 ianuarie 2025, unii pensionari din România vor beneficia de o majorare a…
Meteorologii au emis noi prognoze pentru iarna 2024-2025, care va aduce surprize. Deși vom avea…
Investiția în cercetare-dezvoltare la nivelul industriei farmaceutice inovatoare reprezintă unul dintre factorii majori care contribuie…
Miliardarul Bill Gates a lansat un nou avertisment şi susţine că omenirea, chiar dacă va…
Pe 8 noiembrie, românii sărbătoresc Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril, care sunt considerați ocrotitori ai…