Checul este cel mai simplu desert pe care o gospodină îl poate învăța, de aceea vă propunem ca în loc de clasicul chec cu cacao să învățați cum să faceți un chec cu fructe uscate. Acestea sunt gustoase și delicioase datorită conținutului dezahăr natural. Arată frumos și este un desert deosebit care vă va impresiona oaspeții
Ingrediente:
un amestec de 300-400 g de nuci și fructe uscate (caise, stafide, prune, afine, smochine, nuci)
2 ouă
6 linguri de zahăr brun
6 linguri de făină
1/2 linguriță de praf de copt
Mod de preparare:
Tăiați caisele și prunele în bucăți mai mici și amestecați-le cu nucile și cu celelalte fructe uscate.
Bateți ouăle și adăugați-le peste amestecul de fructe.
Adăugați făina, zahărul, praful de copt și amestecați bine.
Preîncălziți cuptorul la 180°C și dați checul la cuptor. Coaceți aproximativ 45 de minute.
Sursa – http://www.expunere.com/
Cancerele denumite în mod colectiv cancere ale capului și gâtului se dezvoltă de regulă în…
În conformitate cu US National Library of Medicine, Medline Plus, demența este o afecțiune care…
Gala Performerilor în Sănătate este unul dintre evenimentele de amploare pe care revista Capital le…
Înconjurată de mister și teamă, vrăjitoria sau magia neagră a fascinat și a îngrozit culturi…
De data aceasta, meteorologii ANM au avut dreptate și, efectiv, de miercuri seara condițiile meteorologice…
Astrologii nu au vești bune pentru noi, cel puțin în ceea ce privește următoarele zece…