Din cuprinsul articolului
Dr. Virgilu Stroescu a prezentat rețeta unei cafele gustoasă și sănătoasă, care ne umple de energie.
Licoarea nu este tocmai o cafea, ci o băutură care ne umple de energie, fiind reţeta dr. Virgiliu Stroescu, supranumit „apostolul alimentației sănătoase”.
Această băutură este cunoscută în mediul online drept „Cafeaua lui Virgil”, după numele medicului.
Avem nevoie de numai câteva ingrediente şi un blender, pentru a prepara acasă, la orice oră, licoarea magică, potrivit topremediinaturiste.ro.
Ingrediente
– 2 legături de pătrunjel proaspăt
– 1 lingură miere de albine
– 1 lămâie bio
– 1 lingură ulei de măsline
– jumătate de litru de apă
Mod de preparare cafea din pătrunjel
Pătrunjelul se spală, se taie și se pune în blender. Se adaugă mierea, lămâia tăiată bucăţi cu tot cu coajă (sau sucul de lămâie), uleiul de măsline și apa. Se amestecă bine.
Se bea o ceașcă de cafea de pătrunjel sau un pahar, zilnic.
„Când bei un pahar de acesta, indiferent de cât de obosit ești și cât de trist ești, și amărât, simți întâi un fel de zguduitură în corp, se ridică părul și, după un sfert de oră, jumătate de oră, ești ca și cum te-ai fi sculat din somn”, spune dr. Virgiliu Stroescu.
Probabil ești surprins, însă există un fruct ieftin care poate înlocui cafeaua cu succes. O singură bucată vă reîmprospătează energia.
Fructul ieftin care înlocuieşte cafeaua. Costă aproximativ 9 bani, are numeroase beneficii pentru sănătate și minunat este că îl poți consuma fără probleme și după ora 17, ceea ce nu este recomandat să faci cu cafeaua.
Mărul, căci despre el este vorba, oferă mai multă energie decât cafeaua, potrivit cercetătorului Dan Vodnar, specialist în știința alimentelor.
”Știați că
Un măr oferă mai multă energie decât o cafea?
Băutorii de cafea s-ar putea să conteste această afirmație, însă ea este adevărată. Consumul unui măr este o opțiune pentru a vă reîmprospăta energia.
Merele au un conținut ridicat de carbohidrați, fibre, vitamina C și minerale, motiv pentru care sunt o adevărată sursă de energie”, spune cercetătorul Dan Vodnar, profesor de Gastronomie Moleculară şi Biotehnologii alimentare, și prorector la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) din Cluj.
Riscurile anesteziei epidurale. Anestezia epidurală este o metodă comună de ameliorare a durerii în timpul…
Zodiile care termină anul în forță. Pe măsură ce anul 2024 se apropie de final,…
În lumea noastră, există oameni care par să sfideze limitele umane, demonstrând abilități și proprietăți…
Beneficiile postului. Postul, o practică veche și profund spirituală, a fost redescoperit recent de știință…
Menținerea sănătății prin screening-uri medicale regulate este esențială pentru prevenirea și depistarea timpurie a bolilor.…
Există numeroase remedii eficiente pentru a ameliora simptomele răcelii și gripei. Aceste remedii pot ajuta…