Blat croncant, crema fina si densa de cocos cu aroma usoara de vanilie si indulcita cu sirop de agave.
Blat
Crema
Topping
Blatul: Maruntim biscuitii cu robotul sau ii zdrobim intr-o punga cu un facalet. Ii amestecam apoi cu sirop de agave, lapte vegetal si cacao. Presam bine compozitia rezultata pe fundul unei tavi rotunde cu pereti detasabili, tapetata cu hartie de copt.
Crema: Mixam toate ingredientele, mai putin untul de cocos, in robotul de bucatarie pana rezulta o crema fina. Apoi adaugam si untul de cocos topit (cea mai simpla metoda de a-l topi este sa tineti borcanul intr-un vas cu apa fierbinte) si mai mixam putin pana la incorporarea acestuia. Turnam crema se aseaza peste blat si o nivelam cu o spatula.
Cheesecakeul trebuie sa stea la frigider peste noapte si la congelator 1 ora inainte de servire. Asezam frumos bobite de afine din dulceata si sirop deasupra si savuram.
Sursa: madeline.ro.
Semnele care anunță demența încă din tinerețe. Numeroase boli dezvoltate la bătrânețe pot fi "prevestite"…
Horoscop chinezesc pentru finalul lunii noiembrie. Este o perioadă a schimbărilor și o oportunitate pentru…
Ai răcit? Poate simți deja durere în gât, dureri musculare sau tuse seacă, însă, poți…
Premiu oferit pentru EXCELENȚĂ ÎN MEDICINĂ. Cine este dr. Șerban Dragosloveanu, omagiat la Gala Capital…
Boala epocii moderne capătă amploare. Este adevărat că adesea uităm că sănătatea noastră este cea…
Medic, despre importanța VITAMINEI D în organism! În ultimii ani, auzim și citim din ce în…