Blat croncant, crema fina si densa de cocos cu aroma usoara de vanilie si indulcita cu sirop de agave.
Blat
Crema
Topping
Blatul: Maruntim biscuitii cu robotul sau ii zdrobim intr-o punga cu un facalet. Ii amestecam apoi cu sirop de agave, lapte vegetal si cacao. Presam bine compozitia rezultata pe fundul unei tavi rotunde cu pereti detasabili, tapetata cu hartie de copt.
Crema: Mixam toate ingredientele, mai putin untul de cocos, in robotul de bucatarie pana rezulta o crema fina. Apoi adaugam si untul de cocos topit (cea mai simpla metoda de a-l topi este sa tineti borcanul intr-un vas cu apa fierbinte) si mai mixam putin pana la incorporarea acestuia. Turnam crema se aseaza peste blat si o nivelam cu o spatula.
Cheesecakeul trebuie sa stea la frigider peste noapte si la congelator 1 ora inainte de servire. Asezam frumos bobite de afine din dulceata si sirop deasupra si savuram.
Sursa: madeline.ro.
Secretul unei vieți bune. Prof. Dr. Vlad Ciurea a dezvăluit care este secretul unui trai…
De când se știe, Liz Long, 57 de ani, s-a luptat cu alimentele și digestia.…
Pentru o parte dintre nativi, următoarea perioadă poate să aducă modificări importante și provocări puternice…
Prof. Dr. Vlad Ciurea, unul dintre cei mai renumiți neurochirurgi din România, explică cum funcționează…
Dimineți reci și temperaturi sub zero grade, dar apoi... Vezi prognoza meteo pentru următoarele două…
Durerile de picioare nu trebuie ignorate, mai ales dacă persistă de ceva timp, pot semnala…