Remediul antiinflamator perfect, gustos și natural. Combinația acestor alimente îl transformă într-o ”bombă” nutritivă.
Fiertura în cauză este perfectă atât pentru vegetarieni, cât și pentru carnivori și abundă în grăsimi sănătoase. Caldă și reconfortantă, această supă miraculoasă poate constitui o masă în sine și a fost inventată de dr. Mark Hyman, directorul unei clinici de medicină funcțională din Cleveland și editor medical la The Huffington Post. De preferat este să o consumați la cină, fiindcă are și un efect de calmare. Dacă doriți suplimentarea ei cu proteină, îi puteți adăuga carne de pasăre sau tofu. Dacă doriți puțin amidon, va fi perfectă cu puțin orez în ea.
Ce vă trebuie
Pasul 1
Într-o oală medie, încălziți uleiul de cocos 30 de secunde.
Pasul 2
Adăugați semințele de chimion, ceapa, roșiile și amestecați încontinuu.
Pasul 3
Adăugați restul ingredientelor și amestecați, iar când s-au ”legat”, puneți capacul și mai lăsați la foc mic 15 minute, nu uitați să amestecați cu lingura, din 5 în 5 minute.
Pasul 4
Serviți supa în boluri și bucurați-vă de proprietățile sale miraculoase.
Date nutriționale/porție
204 calorii, 24 g grăsimi, 20 g grăsimi saturate, 0 mg colesterol, 6 g fibre, 6 g proteine, 18 g carbohidrați, 588 mg sodiu.
La Spitalul Orășenesc Mioveni din județul Argeș a fost realizată o intervenție chirurgicală remarcabilă în…
Începând cu 1 ianuarie 2025, unii pensionari din România vor beneficia de o majorare a…
Meteorologii au emis noi prognoze pentru iarna 2024-2025, care va aduce surprize. Deși vom avea…
Investiția în cercetare-dezvoltare la nivelul industriei farmaceutice inovatoare reprezintă unul dintre factorii majori care contribuie…
Miliardarul Bill Gates a lansat un nou avertisment şi susţine că omenirea, chiar dacă va…
Pe 8 noiembrie, românii sărbătoresc Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril, care sunt considerați ocrotitori ai…