Sari la conținut

Râsul chiar este un medicament

Am ajuns să trăim precum roboții: muncă și acasă. Uităm să zâmbim, să ne bucurăm de cei dragi, de lucrurile mărunte. Și, mai ales, uităm să râdem

Loreta Popa

O vorbă veche spune că o zi în care nu ai râs este o zi pierdută. Mergeţi la teatru, dacă vreţi să râdeţi din tot sufletul! La fel a simțit și dramaturgul George Mihail Zamfirescu atunci când a scris piesa „Idolul și Ion Anapoda”, ce se joacă la Teatrul Național din București şi pe care vă sfătuim să o vedeţi. Lumea noastră a de­venit „anapoda”, iar Ion, așa cum l-a descris G.M. Zamfirescu, este cel care ne-ar putea salva, sufletește, pe mulți. Drama acestui om năpăstuit a fost reluată de actorul Dan Puric. „Ion Anapoda” spune o poveste care nu are cum să nu impresioneze, nu are cum să te lase indiferent. Un spectacol bine conceput, închegat, ce a însemnat încă o bătălie câștigată de regizorul Ion Cojar, care, din păcate, a plecat dintre noi nu cu mult timp în urmă. În alte roluri îi puteţi vedea pe Irina Cojar, Ileana Stana Ionescu, Alexandru Hasnaș, Afrodita Androne, Silviu Biriş şi Cesonia Postelnicu. Râsul chiar este un medicament. Unul pentru suflet.

Elena Oceanu

Absolventă a secției „Jurnalism și Științele Comunicării” a Universității din București, mi-am început cariera în 2012, la „Evenimentul Zilei”. De atunci, m-am concentrat pe jurnalismul medical, analizând subiecte relevante din domeniul sănătății, ultimele cercetări științifice și recomandările oferite de specialiști. Experiența acumulată include numeroase interviuri cu medici de renume, atât din România, cât și din străinătate, precum și moderarea unei emisiuni medicale.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel