Categories: Expertul zilei

Profesorul Vlad Ciurea avertizează: Noi provocăm CANCERUL, este dovedit!

Profesorul Vlad Ciurea a vorbit în cadrul recent despre bolile moștenite genetic și despre cum ajungem să atragem singuri bolile.

Invitat în cadrul podcastului realizat de Mihai Morar, „Fain și Simplu„, neurochirurgul a vorbit despre moștenirea genetică și despre cum ajungem să ne atragem singuri bolile.

„Informația pe care o primim se răspândește în tot creierul și în tot corpul. Este dovedit, toți au spus că starea de bine, de optimism, creează anumite substanțe care evoluează spre bine sau spre rău.

Chiar un savant, prof. acad. dr. Leon Dănăilă a folosit și o frază în direcția aceasta: starea de negativism, de pesimism, duce la scăderea imunității organismului și duce la acel lucru groaznic de boli neurogenerative: Alzheimer, demență, Parkinson și la bolile neoplazice, adică cancere”, a declarat medicul neurochirurg Vlad Ciurea.

Cât de mult se moștenesc bolile din familie

În momentul în care a fost întrebat cât de mult se moștenesc bolile și cât de mult le pornim noi, în funcție de experiențele noastre și nformațiile pe care le primim, Vlad Ciurea spune că: „noi avem 20.000 de gene, alții spun mai multe, nu contează numărul, dar aceste gene acumulează ce am căpătat de-a lungul timpului.

Aceste gene au în capacitatea lor ce boală doriți. Sunt marcate pe aceste gene. Deci dacă noi, în copilărie, am trăit într-un mediu curat din toate punctele de vedere, am primit de la părinții noștri, care au fost în zona respectivă cele mai bune elemente genetice.

Dacă din contră, am fost în zone conflictuale, de război, de restricții alimentare, de restricții de apă, de nesomn, am primit cu totul altă încărcătură genetică care sunt stocate la noi.

Ne ducem în fața lumii cu aceste bagaje. Ne expune mediul înconjurător, poluarea, defrișările, schimbarea apei, a naturii, certurile, scandalurile, toate acestea ne apasă clapele negre.

Eu am o moștenire genetică foarte bună. Noi, în familie, n-am avut cancere, leucemii, boli de demență, Alzheimer, diabet.

Nici în familia tatălui meu, nici a mamei. Dar sigur în genele mele, în această moștenire am această problemă, totul este să nu apăs pe ele”.

Recent Posts

De ce este data de 11/11 atât de specială? Descoperiți secretele acestei date și cum puteți beneficia de portalul energetic!

V-ați uitat vreodată la ceas de mai multe ori în timpul zilei exact la 11/11?…

22 de minute ago

STUDIU. Persoanele cu această grupă de sânge îmbătrânesc mai greu

Într-un nou studiu, oamenii de știință americani au descoperit o legătură între viteza de îmbătrânire…

52 de minute ago

Dr. Mihaela Bilic dezvăluie cum poate fi crescută sănătos imunitatea copiilor

Medicul nutriționist Mihaela Bilic face o serie de recomandări părinților pentru o imunitate mai bună…

o oră ago

OMS pregăteşte noi vaccinuri pentru 17 agenţi patogeni

Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a publicat în premieră o listă care cuprinde 17 agenţi…

2 ore ago

Există viață după moarte? Ce simt oamenii care sunt pe moarte

Sam Parnia, profesor asociat la Langone Medical Center din cadrul Universității din New York, a…

2 ore ago

Cum se simte o tumoare pe creier? Simptomele care ar trebui să te trimită urgent la medic

Este dificil să ne gândim la o boală mai amenințătoare decât cancerul cerebral. Cu toate…

2 ore ago

Citeste si: