Categories: Expertul zilei

Profesorul Mircea Beuran: Aceasta este cea mai bună CARNE!

Profesorul Mircea Beuran a discutat într-un interviu acordat în exclusivitate pentru România TV despre simptomele cancerului de stomac. Apreciatul profesor arată care sunt cele mai importante semne ale cancerului.

„Ulcerul este o boala clinic. Incepi cu durerile care sunt legate de masa. Deci unul ulceros la nivel de duoden il doare si stie ca durerea este de la ulcer, manaca si se liniștește. Un ulceros care este pe stomac il doare, mananca de foama dupa care varsa pentru ca alimentul ii da durerea si mai mare se secreta acid clorhidric, care irita ulceratia. Ii recunoastem pe unii de ceilalți, ulcerosul gastric este un tip slab. Ulcerosul de duoden este gras pentru ca durandu l mananca intruna”, a explicat doctorul Mircea Beuran la România TV.

„O alta categorie de suferință este legată de faptul ca pacientul in afara de faptul ca are dureri, are greață senzația lui de foame se transforma in neputința de a duce bolul mai departe. Stomacul întoarce mancarea, poti sa ai in gastrite deudonite, bacteria cautata pentru ca întreține un proces de inflamatie premergator apariției cancerului fie de stomac, fie de duoden. Poti sa ai o suferinta in care incepi sa scazi in greutate. N-ai dureri, dar nu mai similiezi, nu ai randament la munca nu mai poti sa te concretrezi, poate sa fie un cancer gastric, de pancreas, de colon se pot lega cu tulburări de tranzit”, a explicat Mircea Beuran.

Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei

Ce s-a intamplat in alimentatia noastra traditionala?

Conform profesorului, alimentația sănătoasă ar trebui să fie un aliat al sănătății. „Lucrul acesta trebuie sa-l deducem din următoarele lucruri: ce s-a intamplat in alimentatia noastra tarditionala? pai in primul rand, ne-au invadat alimentele care sunt industrializate si confectionate in regimul fast-food. MC-urile, fast-food-urile, mancarea conservata, aditivii din mancare”, mai spune medicul.

Profesorul Mircea Beuran afirmă, de asemenea, că toate alimentele, inclusiv carnea, trebuie consumate.

„Nu sunt de parerea celor care mediaza sa mananci sau sa nu mananci carne. Ai nevoie sa mananci aceasta proteina. Carnea de pasare este recunoscuta ca este buna, acuma daca judecam ca procentul cel mai mare de carne de pasare sau de porc sau de vita provine din zone industriale unde aceste animale sau pasari mananca concentarte, primesc antibiotice, sunt vaccinate, au hormoni de crestere. (…) Cea mai bună carne este cea de la animale crescute în gospodărie”, mai spune Mircea Beuran.

 

Recent Posts

Alegeri prezidențiale 2024, turul 1 – primele rezultate parțiale oficiale. Cine intră în turul 2: Ciolacu, Simion, Lasconi sau Georgescu-

Călin Georgescu, un candidat independent cu viziuni pro-ruse și ultra-naționaliste, conduce surprinzător în rezultatele parțiale…

51 de minute ago

Călin Georgescu, mesaj după rezultatele exit-poll: „Astăzi, prin candela aprinsă a speranței, a renăscut curajul de a fi român”

Călin Georgescu, candidatul independent la prezidențiale, a declarat, după anunțarea exit-poll-urilor pentru primul tur al…

8 ore ago

George Simion, mesaj după rezultatele exit-poll: „Revendicăm intrarea în turul doi. Suntem cea mai mare amenințare pentru acest sistem”

George Simion, candidatul AUR la alegerile prezidențiale, a anunțat duminică seara că revendică intrarea în…

9 ore ago

Marcel Ciolacu, mesaj după rezultatele exit poll: „Cei care au câștigat sunt românii. Așa trebuie să arate o democrație”

Marcel Ciolacu, mesaj după rezultatele exit poll. Candidatul PSD s-a clasat pe locul 1 în…

9 ore ago

Mesajul Elenei Lasconi după ce sondajele exit-poll o plasează pe locul 2. „Eu nu mă tem de nimic! Dragi români, nu mă lăsați singură”

Elena Lasconi, după ce sondajele exit-poll. Candidatul USR a avut parte de o ascensiune fulminantă…

9 ore ago

Horoscop 25 noiembrie. Leii și Vărsătorii reușesc să pună bani deoparte pentru zile negre

Horoscop 25 noiembrie.  Multe zodii manageriază excelent problema banilor. Cu toate acestea, există și nativi…

10 ore ago

Citeste si: