Categories: Ştiri sănătate

Prof. Ciurea: „În corp avem o proteină în formă de cruce”

Profesorul Vlad Ciurea a vorbit la Antena 3 despre existența unei proteine în forma de cruce existentă în corpul uman, care are rolul de a ne ajuta în relaţia cu viaţa şi Dumnezeu.

În momentul în care a fost întrebat dacă oamenii s-ar lăsar mai ușor în mâinile lui Dumnezeu dacă ar pricepe semnificația acestei proteine în formă de cruce din organism.

„Da, sigur avem această proteină sub formă de cruce și există și în timpul pandemiei. A fost vizualizată și continuă s-a spus uite că avem această proteină poate ne salvează.

Orice lucru ne salvează un gând bun, o vorbă bună, armonia această proteine, totul ne salvează pentru că trecem prin momente grele, în general, nu e prima dată, vom mai trece.

A avut perioade şi mai grele această nație și am supraviețuit. Dumnezeu ne pune la încercare. Rezistăm sau evadăm, sau rezistăm pe cruce sau ne ascundem?

Deci nu trebuie să evadăm, nu trebuie să depunem armele jos. Demisia de la viaţă e cea mai proastă soluție”, a spus profesorul Alexandru Vlad Ciurea în emisiunea De-a viaţa ascunselea de la Antena 3 CNN.

Cât de sănătos este consumul de slănină cu ceapă

Profesorul Vlad Ciurea a fost întrebat în cadrul unei emisiuni cât de sănătos este consumul de slănină cu ceapă. Iată răsăunsul neurochirurgului.

„Noi trebuie să mâncăm, în special, ce am învățat să mâncăm în copilărie. Acele prime elemente se implementează în celule noastre și cer”, spune Prof. dr. Vlad Ciurea.

„Degeaba ardeleanului eu îi duc pe masă cele mai formidabile feluri de pește, de fructe de mare, că ardeleanul zice: No, apoi pentru mine cel mai bun pește e porcul!”

Nu poți, pentru că schimbi structura. Este foarte greu, mai trebuie o generație ca să ne educăm, iar noi de aici mâncăm într-un anumit fel. E foarte greu să schimbi alimentația. În primul rând, alimentația sănătoasă pe care o știm și o credem este alimentația pe care o cere organismul și suntem, mai mult sau mai puțin, sclavii acestei alimentații.

Răspunsul este: un echilibru. Să știm ce ne face rău! Tuturor ne place slana cu ceapă. Tuturor! Dar totul cu măsură! Acesta este răspunsul, să ții lucrurile în echilibru! Și să știi clar, că și vârsta contează, că la o anumită vârstă arzi mai mult, la alta mai puțin”, a spus neurochirurgul Vlad Ciurea.

Profesorul Vlad Ciurea a vorbit în nenumărate rânduri despre alimentele care fac rău creierul. Există un produs care ocupă primul loc pe această listă!

Potrivit Antena 3, neurochirurgul Vlad Ciurea spune că a folosit ani de zile zahăr şi l-a eliminat treptat. Profesorul a declarat că în general foloseşte miere şi îşi ia aportul de zahăr din fructe.

„Toate aceste glucide în formă excesivă nu fac bine celulei nervoase”, a avertizat Vlad Ciurea, adăugând că şi sarea excesivă dăunează.

Vlad Ciurea: Zahărul, alimentul pe care să nu-l consumi niciodată!

„Toate tocăturile, eu vorbesc de creier nu de burtică, burtica e foarte fericită, toate tocăturile fac rău. Toți cârnații ăia grași și așa mai departe. Toate sarmalele chiar. (…) Tot sângele se duce în abdomen, acolo începe o digestie grea de tot”, a mai spus Alexandru Vlad Ciurea la Sinteza Zilei.

 

Recent Posts

Aceste pensii vor fi recalculate după o nouă formulă – ce sume vor primi în plus beneficiarii

Parlamentul a adoptat o nouă formulă de recalculare pentru pensiile militare, promițând creșteri semnificative pentru…

8 minute ago

Spitalul Județean Mehedinți, judecat pentru ucidere din culpă

La cinci ani de la decesul unui pacient internat în secția de terapie intensivă, Spitalul…

37 de minute ago

Decizia care i-a salvat viața unui român în mijlocul inundațiilor din Spania. „Altfel n-aș fi supraviețuit”

Adrian, un român stabilit în Spania, a scăpat ca prin minune din inundațiile care au…

o oră ago

Motivul tulburător pentru care polițiștii ating mereu portbagajul mașinilor pe care le opresc

Un avocat dezvăluie motivul tulburător pentru care polițiștii ating portbagajul sau partea din spate a…

2 ore ago

Câți bani primești în plus la pensie de la 1 ianuarie 2025

Ce bani primești în plus la pensie de la 1 ianuarie dacă ai între 1.281…

2 ore ago

O pacientă cere despăgubiri de peste un milion de euro Spitalului din Cugir după o operație

Georgiana Corpodean, o fostă pacientă a Spitalului Cugir, solicită daune de peste un milion de…

3 ore ago

Citeste si: