Descoperit de dr. Johanna, biochimist, expert în grăsimi şi uleiuri, acest amestec, realizat din trei ingrediente naturale are puteri terapeutice deosebite, fiind folosit de medicul german în tratamente naturiste cu rezultate foarte bune în tratarea cancerului, a diabetului sau a bolilor de ficat.
În urma cercetărilor, dr. Budwig a descoperit că sângele pacienţilor grav bolnavi de cancer au un deficit de anumite ingrediente esenţiale, substanţe numite fosfatide şi lipoproteine, în timp ce sângele unei persoane sănătoase conţine întotdeauna cantităţi suficiente din aceste ingrediente. Însă, atunci când se folosesc aceste ingrediente naturale, pe o durată de aproximativ trei luni, tumorile se retrag treptat, slăbiciunea şi anemia dispar şi energia de viaţă revine. Simptomele cancerului, disfuncţiile hepatice şi diabetul se ameliorează, susţine cu tărie autoarea cercetărilor.
Pe baza acestor concluzii ale studiilor de laborator, medicul german a descoperit o cale complet naturală pentru ca oamenii să înlocuiască acele ingrediente esenţiale organismelor lor atât de necesare în dieta lor de zi cu zi. Prin simpla consumare a unei combinaţii de doar trei alimente naturale, cancerul nu este doar prevenit, ci în multe cazuri este chiar vindecat. Mărturii poate fi găsite pentru aproape orice tip de cancer şi tumori, chiar şi pentru cele în stadiu avansat şi terminal. Mii de persoane au fost ajutate de descoperirea acestui amestec miraculos.
De mai bine de 10 ani, formula Dr. Budwig a fost folosită terapeutic în Europa pentru a preveni: cancerul, arteroscleroza, accidentele vasculare cerebrale, infarctul miocardiac, ulcerul gastric, problemele de prostată, artrita, eczemele şi chiar deficienţe ale sistemului imunitar.
Baza programului dr. Budwig constă în utilizarea de ulei de in în amestec cu brânză Cottage cu procent scăzut de grăsimi. Teoria care stă la baza eficienţei acestui preparat este următoarea: prelucrarea chimică a uleiurilor face ca acestea să devină o substanţă nocivă ce se depozitează în organism. Inima, de exemplu, respinge aceste grăsimi şi ele sfârşesc ca depozite anorganice de grăsime chiar pe muşchiul cardiac. Ei ajung sa blocheze circulaţia sanguină, să dăuneze acţiunii inimii, să inhibe reînnoirea celulelor şi să împiedice libera circulaţie a sângelui şi a fluidelor limfatice.
Utilizarea oxigenului în organism poate fi stimulată de compuşi de proteine cu conţinut sulfuric, care fac uleiurile solubile în apă şi care sunt prezente în legume, cum ar fi praz, ceapă, arpagic şi usturoi, dar mai ales în brânza Cottage.
Este esenţial să se utilizeze numai uleiuri presate la rece, nerafinate, cu conţinut ridicat de acid linolic, cum ar fi seminţele de in, de floarea soarelui, soia, mac, nuc şi uleiuri de in. Un astfel de ulei ar trebui să fie consumat împreună cu produsele alimentare care conţin proteine bune.
Cum se prepară amestecul:
Puneţi în mixerul dvs.:
– o cană de brânză Cottage organică cu conţinut redus de grăsime
– 2-5 linguri de ulei de in
– suficientă apă pentru a le înmuia
Optional, se pot adăuga 3 linguri de seminţe de in proaspăt măcinate în râşniţa de cafea, piper Cayenne, usturoi, piper roşu.
Faceţi amestecul foarte moale si mâncaţi o parte din el în fiecare zi.
O persoană necesită zilnic aproximativ 120 g de brânză Cottage amestecată bine cu 30 ml de ulei din seminţe de in. Amestecul poate să fie îndulcit cu miere de albine sau cu orice altceva cu aromă naturală. Pot fi adăugate fructe proaspete.